Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά - CorfuPress Απ’ την Κέρκυρα στον Οδυσσέα Αυλιωτών ο Βενέτης!

Απ’ την Κέρκυρα στον Οδυσσέα Αυλιωτών ο Βενέτης!

84

 

Ο άλλοτε αρχηγός των Φαιάκων και πρώην τεχνικός δ/ντης τους επέλεξε να συνεχίσει την επαγγελματική του πορεία στο βορρά.

Σε μια πολύ ηχηρή κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Οδυσσέα Αυλιωτών. Αφού, οι βόρειοι πραγματοποίησαν τελικά το deal με τον Τάσο Βενέτη, ο οποίος από δω και μπρος θα αποτελεί τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, έχοντας παράλληλα αυξημένες ευθύνες στην οργάνωση και λειτουργία του συλλόγου. Έτσι, λοιπόν, ο άλλοτε κάπτεν της Κέρκυρας θα παραμείνει κάτοικος νησιού, παρά την αποχώρησή του από την ΠΑΕ, μετακομίζοντας λίγο πιο βόρεια.

Η ανακοίνωση του Οδυσσέα

Ο ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον Τάσο Βενέτη . Ο κ Βενετης θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής με αυξημένες ευθύνες στην οργάνωση και στη λειτουργία του συλλόγου μας.
Ο κ Βενετης σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες επιπέδου σούπερ λιγκ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ,έχοντας όμως ιδιαίτερη παρουσία στη μεγάλη ομάδα του νησιού μας όπου την υπηρέτησε σχεδόν για μια δεκαετία όντας αρχηγός της και στη συνέχεια τεχνικός διευθυντής της.
Τον ευχαριστούμε πολύ που επέλεξε την ομάδα μας για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία ,του ευχόμαστε υγεία και δύναμη και είμαστε σίγουροι ότι με την επιμονή και τη προσπάθεια θα πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχουμε θέσει .

Πηγή: www.corfupress.com