Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά - CorfuPress Έκοψε την πίτα του ο ΓΣ Κέρκυρας

Έκοψε την πίτα του ο ΓΣ Κέρκυρας

84

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου ο ΓΣ Κέρκυρας 2018 έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε του αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2019.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος:

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΠ στο <<Φαληράκι>>

Στην εκδήλωση Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους , η Ολυμπιονίκης κ.Μαρία Γεωργάτου , ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Νίκος Μουζακίτης , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δημήτρης Μεταλληνός, ο Αντ/ρχης Κοινωνικής Πολιτικής κ. Κων/νος Ζορμπάς , ο Περιφ. Σύμβουλος κ.Τηλέμαχος Γαβαλάς , ο Δημ. Σύμβουλος κ.Σπύρος Μωραϊτης , ο Εκπρ/πος του Δήμου Βορ. Κέρκυρας κ. Παναγιώτης Παπαδάτος , η πρώην Αντ/ρχης κ.Νικολέτα Πανδή , ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Κέρκυρας κ.Νίκος Κορακιανίτης , ο πρώην Πρόεδρος της ΤΕ ΣΕΓΑΣ & του Κερκ.ΓΣ κ.Διον. Καλούδης.

Τις ευχές του για την εκδήλωση έστειλε με επιστολή ο Βουλευτής Κέρκυρας της Ν.Δ κ. Στέφανος Γκίκας που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Κων/νος Γκασιάλης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους , ευχήθηκε Καλή Χρονιά υγεία και επιτυχία στις προσπάθειες των παιδιών και των οικογενειών τους .

Οι Αθλητές και οι Αθλήτριες του βραβεύθηκαν : Βασιλάκης Αλέξανδρος , Τζιβανίδη Πολυάνα , Πέζαρος Σπύρος , Ντέμσιας Ζώης , Κουρτέσης Γιάννης , Πηγή Λουκία και Γραμμένος Σπύρος.

Ο ΓΣ Κέρκυρας 2018, ευχαριστεί θερμά όσους στήριξαν οικονομικά τον Σύλλογο και την εκδήλωση :τον ΟΛΚΕ πρώην ΔΣ και διευθύνων Σύμβουλο κ. Στεφανίδη, το ΚΞΓ «Α. ΣΠΑΝΟΥ», την Μαρίνα Γουβιών και διευθυντή κ. Δ. Κουτσοδόντη, την εταιρεία GOGAS TIRES, το Κέντρο Κρέατος Λαβράνος, το Οικονομικό Κέντρο Κέρκυρας και κ. Κουρτελέση Ν, την Δομική-Εμπορική Σ. Μόσχος, τα αθλητικά General Sports Χρήστο Βραδή, την Cava Lakouras (κ. Χρήστο Λάκουρα) και το φωτοτυπικό κέντρο Νάκος.

Πηγή: www.corfupress.com