Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά - CorfuPress Γιώτας: Προθεσμία 48 ωρών για οικονομικό έλεγχο, αλλιώς αποσύρομαι

Γιώτας: Προθεσμία 48 ωρών για οικονομικό έλεγχο, αλλιώς αποσύρομαι

84

Επιθετική επιστολή από τον επιχειρηματία Αρ. Γιώτα προς τους διοικούντες της ΠΑΕ που, όπως υποστηρίζει, δεν του έχουν δώσει ακόμη το “οκ” για να “τρέξει” οικονομικό έλεγχο στην ομάδα.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα, να κυκλοφορούν αρκετά σενάρια, περί ενδιαφέροντος ενός εφοπλιστή από την Αττική (αγνώστων λοιπών στοιχείων) για να κάνει δικό του το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Κέρκυρα, ωστόσο, “λευκός καπνός” ακόμη δεν έχει βγει..
Την ίδια ώρα, ο έτερος ενδιαφερόμενος για να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ, Αργύρης Γιώτας φαίνεται πως… βαρέθηκε να περιμένει το “οκ” της διοίκησης των Φαιάκων για να προχωρήσει στον οικονομικό έλεγχο της ομάδας, ώστε να “τρέξει” στη συνέχεια την πρότασή του.
Και γι’ αυτό, συνέταξε μια επιθετική επιστολή προς την ΠΑΕ, με την οποία ζητά άμεσα να του δοθεί η δυνατότητα να ελέγξει τα οικονομικά της Κέρκυρας, αλλιώς θα αποσύρει το ενδιαφέρον του
Κι όταν λέει άμεσα, εννοεί, σύμφωνα με το κείμενο, 48 ώρες.

Το κείμενο Γιώτα
Επειδή τις τελευταίες μέρες ακούγονται διάφορα, θα ήθελα με την παρούσα επιστολή μου να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά.
Καταρχήν, το ενδιαφέρον μου για την ΠΑΕ Κασσιόπη είναι υπαρκτό και τις τελευταίες τρεις εβδομάδες περιμένω ένα τηλέφωνο από τα γραφεία της ΠΑΕ για να πάρω την έγκριση ώστε να προχωρήσω σε οικονομικό έλεγχο που απαιτείται. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει επικοινωνήσει κανείς από την ΠΑΕ. Αναρωτιέμαι υπάρχει κάποιος εκεί ή έχουν φύγει όλοι; Αν υπάρχει άλλος που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ γιατί δεν κάνει αυτός τον οικονομικό έλεγχο; Δε νοείται κάποιος επιχειρηματίας να αγοράσει μετοχές από μια εταιρεία χωρίς να ξέρει τι χρωστάει αυτή…
Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται αστεία, απλά δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρότητα…
Ακούγονται κι ονειρεύονται εκατομμύρια από δω, εκατομμύρια από κει, λες και είναι μπανάνες, η ομάδα έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού και αυτοί παίζουν με τις τύχες των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν να φάνε.
Κι όλα αυτά, ενώ στις επόμενες μέρες μπορεί να σκάσουν 12-13 προσφυγές, με την βαθμολογία να μην έχει επικυρωθεί και να υπάρχει κίνδυνος η ομάδα να πέσει στη Γ’ κατηγορία. Αυτό, άραγε, το έχουν σκεφτεί;
Για τους παραπάνω λόγους, αν μέσα σε 48 ώρες δεν μου δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσω σε οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ που απαιτεί η λογική ου κάθε επιχειρηματία, ώστε να μπορέσω να κάνω μια συγκεκριμένη πρόταση, το ενδιαφέρον μου θα πάψει να υφίσταται.
Και μετά ας βολευτούν με τα εκατομμύρια που… έρχονται! Το κακό είναι πως θα σκάσει και δεύτερη ομάδα στα χέρια τους και ο κόσμος θα τους πάρει με τις… πέτρες. Όσοι έχουν μείνει.
Αργύρης ΓιώταςADMANΠηγή: https://www.corfupress.com/cp/2019/05/%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%af%ce%b1-48-%cf%89%cf%81%cf%8e%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%8c/