Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά - CorfuPress Η Κατερίνα Στεφανίδη αποθέωσε τον… αθλητή Σάκη Ρουβά (video)!

Η Κατερίνα Στεφανίδη αποθέωσε τον… αθλητή Σάκη Ρουβά (video)!

53

Η Κατερίνα Στεφανίδη συμμετείχε δυναμικά στο φιλανθρωπικό challenge της 24MEDIA “Μουσικές Αγάπης” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προπονήσεις που έκανε με τον Κερκυραίο σούπερ σταρ.

Η Ελληνίδα ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ συμμετείχε στις “Μουσικές Αγάπης” της 24MEDIA, αποθέωσε στον Παντελή Βλαχόπουλο τον αθλητή Σάκη Ρουβά και παραδεχθηκε για πρώτη φορά πως ενώ ανακουφίστηκε από την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, αισθάνθηκε μια στενοχώρια τη στιγμή της ανακοίνωσης της ΔΟΕ.

“Άκουγα Χατζηγιάννη, αλλά έχω λατρεία στον Σάκη Ρουβά γιατί κάναμε προπόνηση μαζί. Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και καταπληκτικός αθλητής. Έκανε επί κοντώ και ήταν καλύτερος από εμάς!” ήταν η πρώτη ατάκα τους Ελληνίδας επικοντίστριας, που πρόσθεσε: “Είχα πανικοβληθεί αρκετά στην αρχή, είχα αγχωθεί όπως και ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων. Με είχαν πιάσει δύσπνοιες, όπως με πιάνουν πριν από μεγάλους αγώνες λόγω άγχους. Όταν φοβάσαι έναν εχθρό που έχει ως σύμπτωμα τη δύσπνοια… Νόμιζα ότι είχα κορονοϊό. Σταμάτησα να διαβάσω τις στενάχωρες ιστορίες και έτσι άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα. Είχαμε σαν αθλητές ένα παραπάνω άγχος γιατί δεν είχαν αναβληθεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες”.

“Δεν είχαμε να κάνουμε προπόνηση, έπρεπε να ακούμε τη ΔΟΕ να λέει ότι όλα θα γίνουν κανονικά κι εμείς ήμασταν στα σπίτια μας. Είχαμε ένα επιπρόσθετο άγχος που έφυγε με την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων. Το 2021 θα είχαμε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχουμε κάθε χρόνο Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό, οπότε το να έχω έναν χρόνο παραπάνω προπόνηση δεν είναι αρνητικό. Είχα και έναν μικρό τραυματισμό τον Ιανουάριο, οπότε σχεδόν με βόλεψε η αναβολή. Ήμουν υπέρ της, αλλά στενοχωρήθηκα με την ανακοίνωση. Βλέπω τα πάντα ρεαλιστικά, δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Θα ήταν αδύνατον να γίνουν”.

The post Η Κατερίνα Στεφανίδη αποθέωσε τον… αθλητή Σάκη Ρουβά (video)! appeared first on CorfuPress.com.

Πηγή: www.corfupress.com