Κέρκυρα: Δεν ψάχνουμε ΑΦΜ, σε λίγες μέρες θα έχουμε νέα!

49

Κατηγορηματική διάψευση από τους Φαίακες για το ρεπορτάζ από Θεσσαλονίκη μεριά, που αναφέρει πως ενδιαφέρονται για το ΑΦΜ του Κρόνου. Επιπροσθέτως, υποστηρίζουν ότι σύντομα θα υπάρξουν νέα σχετικά με το πλάνο της επόμενης σεζόν.

Ταχύτατη ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Κέρκυρα σε δημοσίευμα της εφημερίδας Metrosport που σας μετέφερε το CorfuSports.com, με την οποία διαψεύσει την πληροφορία που έδωσε σχετικά με ενδιαφέρον των Φαιάκων (αλλά και του Ηρακλή) για αγορά του ΑΦΜ του Κρόνου Αργυράδων, κάτι που θα σήμαινε ότι τη νέα σεζόν θα αγωνιζόταν στη Football League κι όχι στη Super League 2.

Επιπλέον, οι Φαίακες στην ίδια ανακοίνωση, τονίζουν ότι όλοι εργάζονται για εξεύρεση λύσης στο διοικητικό κομμάτι, και πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Αναλυτικά, το κείμενο της ΠΑΕ

Σε σχέση με δημοσιεύματα τα οποία είδαν σήμερα το φώς της δημοσιότητας θέλουμε να κάνουμε γνωστα τα εξής. Ο ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για την αγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας. Όλοι στην ομάδα εργαζόμαστε για την εξεύρεση λύσης ώστε η ΠΑΕ να καταστεί βιώσιμη. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με την νέα διάρθρωση και το πλάνο για την επόμενη σεζόν.

Πηγή: https://www.corfupress.com/cp/2019/07/%ce%ba%ce%ad%cf%81%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%88%ce%ac%cf%87%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%cf%86%ce%bc-%cf%83%ce%b5-%ce%bb%ce%af%ce%b3%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b5/