Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά - CorfuPress Κέρκυρα: Καμία σκιά, για ποια συμφέροντα γίνεστε «Δούρειος Ίππος»;

Κέρκυρα: Καμία σκιά, για ποια συμφέροντα γίνεστε «Δούρειος Ίππος»;

98

Oι Φαίακες μπήκαν στο… παιχνίδι των ανακοινώσεων, κινούμενοι κατά των Τρικάλων και τον κ. Αιβαζόγλου, υποστηρίζοντας αφενός πως δεν υπάρχει καμία σκιά στη συμμετοχή τους στη S.L.2, και αφετέρου αναρωτιόνται για ποιου τα συμφέροντα γίνονται οι Θεσσαλοί «Δούρειος Ίππος».

Μάλιστα, οι Φαίακες αφήνουν υπόνοιες και για τους μεγαλομετοχους της εν λόγω ΠΑΕ… Τους οποίους, όπως λεν θα τους μάθουμε σύντομα.

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας

H ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ για πρώτη και τελευταία φορά θα ήθελε να τοποθετηθεί για το ανύπαρκτο θέμα σχετικά με την εξόφληση των οφειλών της προς την Ε.Π.Ο., το οποίο έχει κατασκευασθεί τεχνηέντως απο την «Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ» και δη απο τον «μεγαλομέτοχο» αυτής κ. Αϊβαζόγλου επισημαίνοντας επιγραμματικά τα εξής:

1. Δεν υπάρχει καμία σκιά στην συγκεκριμένη υπόθεση και δη οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια απο οποιοδήποτε εμπλεκόμενο.
2. Η «ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ» ενήργησε με βάση τις κείμενες διατάξεις και την πάγια τακτική πολλών ετών
3. Σε κάθε περίπτωση η «Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ» αφού γνωρίζει οτι δεν μπορεί η ίδια να συμμετάσχει στην Super League 2 (αν δεν το γνωρίζει, λυπούμαστε που το μαθαίνει απο αυτην εδώ την ανακοίνωση), να μας ενημερώσει για ποίου συμφέροντα γίνεται Δούρειος Ίππος
4. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και πραπληροφόρησης ενημερώνουμε τους πάντες, ότι η ομάδα μας ονομάζεται ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ, συμμετέχει νόμιμα στο πρωτάθλημα της Super League 2 και έχει μεγαλομέτοχο τον κ. Λάμπρο Γεωργακόπουλο

Υ.Γ. Όσο για τους μεγαλομετόχους της εν λόγω Π.Α.Ε. θα μάθουμε σύντομα

Πηγή: www.corfupress.com