Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά - CorfuPress Κέρκυρα: Καταρχήν συμφωνία με τους παίκτες, 88.000 ζητά ο Βενέτης!

Κέρκυρα: Καταρχήν συμφωνία με τους παίκτες, 88.000 ζητά ο Βενέτης!

130

 

Οι Φαίακες φέρονται να τα έχουν βρει και με τον Αρτυματά, αλλά και με ακόμη εννιά ποδοσφαιριστές.

Μπορεί, τα τελευταία 24ωρα να υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα σχετικά με το που… θα κάτσει η μπίαλια των μείον βαθμών των Φαιάκων (το corfusports.com αναπαρήγαγε ένα εξ αυτών από την εφημερίδα sportime), ωστόσο, σύμφωνα με το Flnews.gr τελικώς, οι Κερκυραίοι τα έχουν πάει καλά στο διαπραγματευτικό κομμάτι με τους ποδοσφαιριστές που ζητούν τα χρήματά τους, και φέρονται να έχουν φτάσει σε συμφωνία με όλους, ακόμη και με τον Κωστάκη Αρτυματά.
Πιο συγκεκριμένα, το flnews.gr υποστηρίζει ότι “η ομάδα του Ιονίου ήρθε σε συμφωνία όχι μόνο με τον Αρτυματά, αλλά και με τους υπόλοιπους εννιά ποδοσφαιριστές που έχουν στα χέρια τους αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών. Πρόκειται για τους Κούρο, Στ. Κρητικό, Κολοβούρη, Αντέτζο, Μυτίδη, Σιόντη, Αποστολίδη, Αθανασόπουλο και Βέρτζο. Όλοι τους συναίνεσαν στις προτάσεις της ΠΑΕ για αυτό και τη Δευτέρα δεν ανακοινώθηκε καμια ποινή εις βάρος της. Με τον τρόπο της, λοιπόν, η Κέρκυρα απέφυγε την αφαίρεση βαθμών και πλέον πρέπει να φανεί συνεπής όχι μόνο απέναντι στους προαναφερθέντες, αλλά και σε όσους ακολουθούν. Εννοείται ότι στο νησί του Ιονίου περιμένουν πως και πως την υπογραφή της τηλεοπτικής σύμβασης για να προχωρήσουν στην εκχώρηση των εσόδων.”

88 χιλιάδες ζητά ο Βενέτης
Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα εκδικάστηκε ακόμη μια προσφυγή εις βάρος της Κέρκυρας, αυτή του Τάσου Βενέτη. Σύμφωνα με το flnews.gr, το ποσό που διεκδικεί ο πρώην τεχνικός δ/ντης της ΠΑΕ είναι 88.000 ευρώ. Από πλευράς Κέρκυρας δεν παραστάθηκε κανείς.

Πηγή: www.corfupress.com