Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά - CorfuPress Κι άλλος διεθνής στο Φαίακα!

Κι άλλος διεθνής στο Φαίακα!

71

Η κερκυραϊκή ομάδα απέκτησε ακόμη ένα σπουδαίο παίκτη ενόψει της πρώτης της συμμετοχής στην Α1 του χάντμπολ.

Αυτή τη φορά, ο Φαίακας προχώρησε στη συμφωνία με τον Τάσο Δέσπο, το δίμετρο ίντερ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ΧΑΝΘ και Φοίβο Συκεών, ενώ, παράλληλα έχει φορέσει και το εθνόσημο της ανδρών.

Η ανακοίνωση του Φαίακα

Καλώς ήρθες στο νησί Τάσο!!!

Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ένταξη του Τάσου Δέσπου στο δυναμικό της αντρικής του ομάδας. Γεννημένος στις 22/10/1994 στη Θεσσαλονίκη, o ύψους 2,03μ Τάσος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Χ.Α.Ν.Θ. και Φοίβο Συκεών. Η απόκτηση του Τάσου αποτελεί μια ακόμα σημαντική μεταγραφική επιτυχία του συλλόγου μας και του νέου Δ.Σ., λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για διεθνή αθλητή με συμμετοχές στην Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Τάσος Δέσπος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην οικογένεια του Φαίακα Κέρκυρας. Το νησί μου είμαι γνώριμο, όπως και τα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που με εμπιστεύτηκε σε αυτό της το ξεκίνημα στη πρώτη κατηγορία, να ευχηθώ καλή αρχή χωρίς τραυματισμούς και καλή επιτυχία σε όλους. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τον Φοίβο Συκεών για την εξαιρετική συνεργασία μας πέρσι, καθώς και τη Χ.Α.Ν.Θ. από όπου ξεκίνησα»

Πηγή: https://www.corfupress.com/cp/2019/07/%ce%ba%ce%b9-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%ae%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%86%ce%b1%ce%af%ce%b1%ce%ba%ce%b1/