Κρούση του Μάριο Μπάρι στην Κέρκυρα

66

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Καραϊσκάκη προσέγγισε την κερκυραϊκή ΠΑΕ για να τις φέρει ποδοσφαιριστές και να τη βοηθήσει οικονομικά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews.gr, “σε διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ της βρίσκεται η Κέρκυρα και σε αυτό το πλαίσιο δέχτηκε κρούση από τον Μάριο Μπάρι. Ο Ισπανός πρώην τεχνικός δ/ντης του Καραϊσκάκη Άρτας προσέγγισε τους Φαίακες και πρότεινε να φέρει στην ομάδα πέντε ποδοσφαιριστές και παράλληλα να τη βοηθήσει οικονομικά με 40.000 ευρώ.
Ο τεχνικός των Φαιάκων, Λ. Βόκολος, πάντως, θέλει πρώτα να δει στις προπονήσεις τους ποδοσφαιριστές που πιθανόν να αποκτηθούν και μετά να εισηγηθεί αναλόγως. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάει είχε πάει στον Καραϊσκάκη τον Κουβανό Γκιγέρμο Βαρθένα και τους συμπατριώτες του Χοσέ Ροντρίγκεθ, Ελχατζί Μπαλντέ και Νταβίντ Σεράνο”

Πηγή: https://www.corfupress.com/cp/2019/08/%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%bc%cf%80%ce%ac%cf%81%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%ad%cf%81%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b1/