Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά - CorfuPress Μπολάνο: «Μου έχουν πει ότι η ομάδα θα ενισχυθεί…»

Μπολάνο: «Μου έχουν πει ότι η ομάδα θα ενισχυθεί…»

79

Απογοητευμένος από την κατάσταση στην ομάδα παρουσιάστηκε ο Ρομπέρτο Μπολάνο στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς στα Χανιά και περιμένει μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Όπως υποστήριξε ο νεαρός τεχνικός της Κέρκυρας, η ομάδα του βρίσκεται στο βυθό, αφού δεν έχει δομηθεί σωστά κι εξήγησε ότι αν δεν γίνουν μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο, τότε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.
Πάντως, ο Μπολάνο δήλωσε ότι οι διοικούντες του έχουν πει πως μεταγραφές θα γίνουν, ενώ επεσήμανε ότι δεν υπάρχει η σκέψη στην Κέρκυρα να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μπολάνο:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πλατανιά, ήταν πολύ καλύτερη από μας. Εμείς απλά ήρθαμε να δώσουμε συμμετοχή… Δυστυχώς η εικόνα μας δεν ήταν καθόλου καλή και αν θέλετε τα πρώτα 45’ όπου δεχτήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις δείξαμε σε αυτό το χρονικό σημείο την απειρία που έχουμε σαν ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλύτερος και στα δύο ημίχρονα και ειδικότερα στο δεύτερο ήταν καταιγιστικός. Συγχαρητήρια και εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους της η ομάδα του Πλατανιά. Οσο για μας, συνεχίζουμε αυτό τον Γολγοθά, δυστυχώς η ομάδα μας είναι στο βυθό».

Για το αν υπάρχει «επιστροφή» στην Κέρκυρα: «Δεν το γνωρίζω. Δυστυχώς η ομάδα έχει δομηθεί όχι καλά. Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο, μ’ αρέσει πάντα να λέω πάντα την αλήθεια, δυστυχώς όχι. Η ομάδα όπως είναι αυτή τη στιγμή δομημένη δεν δείχνει σημάδια ούτε βελτίωσης ούτε σωτηρίας».

Για το αν υπάρχει θέμα στην Κέρκυρα ν’ αποσυρθεί από το πρωτάθλημα: «Αυτό δεν το ξέρω. Εγώ σχημάτισα μια εικόνα για την ομάδα στο δεύτερο παιχνίδι που είμαι στον πάγκο. Θα μου πείτε γιατί πήγα… Εντάξει, ζω εκεί, είναι η ομάδα μου, το μέρος μου. Δεν ξέρω πραγματικά τι σκέφτονται οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας. Μου έχουν πει ότι η ομάδα θα ενισχυθεί το Δεκέμβρη. Σκοπός μου δεν είναι πάντως να μη συνεχίσουν. Δεν θα είναι ωραίο άλλωστε για την ομάδα, την κατηγορία που αγωνιζόμαστε και για το ίδιο το ποδόσφαιρο».
Με πληροφορίες από athlitiko.gr

Πηγή: www.corfupress.com