Ο Βόκολος στον πάγκο της Κέρκυρας!

77

Ο Λεωνίδας Βόκολος θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της Κέρκυρας από τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα του νησιού.

Κι επισήμως Λεωνίδας Βόκολος. Ο παλαίμαχος αμυντικός αλλά και πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, που είχε θητεύσει και στη Σπάρτα Πράγας μαζί με τον Αντρέα Στραματσιόνι, αναλαμβάνει τους Φαίακες.

Επίσης ανακοινώθηκε ως γυμναστής ο Άγγλος Χαρίδης, βοηθός προπονητή ο Νίκος Ίσσαρης και αθλητικός διευθυντής ο Θεόδωρος Αντωνάκος με βοηθό τον Ανδρέα Μπονόβα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως λόγω της -ακόμη- ρευστότητας που επικρατεί στο διοικητικό τοπίο των Κερκυραίων, η ΠΑΕ στην ίδια ανακοίνωση τονίζει πως προσεχώς θα υπάρξει ενημέρωση για τις εξελίξεις σε αυτήν.

Η ανακοίνωση

Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Βόκολο Λεωνίδα και βοηθό προπονητή τον Ίσσαρη Νίκο. Γυμναστής της ομάδας αναλαμβάνει ο Χαρίσης Άγγελος και χρέη αθλητικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Αντωνάκος Θεόδωρος με συνεργάτη του τον Ανδρέα Μπονόβα.

Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τις εξελίξεις της ομάδας και τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Πηγή: https://www.corfupress.com/cp/2019/08/%ce%bf-%ce%b2%cf%8c%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%ac%ce%b3%ce%ba%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%ad%cf%81%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b1%cf%82/