Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά - CorfuPress Σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη, τα μίνι του ΝΑΟΚ…

Σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη, τα μίνι του ΝΑΟΚ…

124

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία των Μίνι Παίδων και Μίνι κορασίδων του τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ, το τριήμερο 14-17 Νοεμβρίου με τις ομάδες να βρίσκονται σε φιλικούς αγώνες προετοιμασίας σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΝΑΟΚ:

Oι Mίνι Παίδες

Οι Μίνι Παίδες με συμμέτοχη πολλών προ μίνι αθλητών στη σύνθεση της οι οποίοι αποκόμισαν την πρώτη τους εμπειρία σε φιλικούς αγώνες στην Πάτρα με τη ΝΕΠ (Ναυταθλητική ‘Ενωση Πατρών), άφησαν καλές εντυπώσεις. Η όλη προσπάθεια θα συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα με στόχο την καλή τους παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.

Συνθέση Ομάδας:

Ανδρικόπουλος Ν. Σοφιανός Μ. Λιτσαρδοπουλος Χ. Γεωργοτας Χ. Μαυροειδής Γ. Περρουλης Α. Καρδονας Α. Νεράντζης Π. Ρετσης Σ Δραγομανοβιτς Χ. Δραγομανοβιτς Σ. Αυλωνίτης Λ. Χρυσονικολαου Γ.

Προπονητής:

Πεταρ Μπαίκοβιτς και Γιώργος Χατζηγεωργίου

Συνοδός:

Χαρά Σαββουλίδη

Οι Μίνι Κορασίδες και Κορασίδες

Όσον αφορά το τμήμα Μίνι Κορασίδων-Κορασίδων του Ομίλου, οι οποίες φιλοξενήθηκαν στη Θεσσαλονίκη με΄τα από πρόσκληση του Άρη Θεσσαλονίκης για τριήμερη προετοιμασία με την αντίστοιχη Ομάδα. Άφησαν άριστες εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του που θα διεξαχθεί τέλος Απριλίου.

Σύνθεση Ομάδας:

Κατερίνα Φαϊτά, Ειρήνη Ιασιμοπούλου, Μελίνα Καρδόνα, Ανία Σκορδίλη, Κωνσταντίνα Ραψομανίκη, Ίριδα Χατζηγεωργίου, Νεφέλη Αναλύτη, Λυδία Αναλύτη, Γλυκερία Ρέτση, Σήλια Κρασάκη, Αγαθή Μαγουλά, Ερμιόνη Μαρτζούκου.

Προπονητής:

Απόστολος Ρέτσης

Συνοδός:

Αριστοτέλης Αναλύτης

Πηγή: www.corfupress.com