Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά - CorfuPress Στον Χονδρογιάννη το… πηδάλιο του ΑΟ Κέρκυρα!

Στον Χονδρογιάννη το… πηδάλιο του ΑΟ Κέρκυρα!

49

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών θα είναι εκείνος που θα οδηγήσει το “καραβάκι” στην επιστροφή του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του νησιού.

Σε έναν άνθρωπο που έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία με τη φανέλα (κυρίως) του ΑΟ Κέρκυρα παραδόθηκε το… προπονητικό πηδάλιο των Φαιάκων στην μεγάλη επιστροφή τους στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού.

Ο λόγος, βεβαίως, για το Γιάννη Χονδρογιάννη, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε αρμοδίως, θα είναι ο πρώτος προπονητής του ΑΟ Κέρκυρα στο μεγάλο come back του, μετά από το 2013.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του νέου ΔΣ του ΑΟ Κέρκυρα αναφέρει:

Το Δ.Σ του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον σπουδαίο προπονητή Γιάννη Χονδρογιάννη.Ο Γιάννης Χονδρογιάννης σημερινός Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών ΚΕΡΚΥΡΑΣ με μακρά και επιτυχημένη θητεία στον πάγκο πολλών εντός και εκτός Κέρκυρας ομάδων .Επίσης διατέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής με σπουδαία και αξιοσημείωτη παρουσία και πολλές φορές φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ομάδας μας γράφοντας και ο ίδιος πολλές από τις Χρυσές Σελίδες αυτής .
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και δεσμευόμαστε της αμέριστης στήριξης μας. Καλούμε επίσης όλο τον κόσμο του Α. Ο ΚΕΡΚΥΡΑ να στηρίξει τον Γιάννη Χονδρογιάννη.

The post Στον Χονδρογιάννη το… πηδάλιο του ΑΟ Κέρκυρα! appeared first on CorfuPress.com.

Πηγή: www.corfupress.com