Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Άλλη μία πρωτιά στο μήκος για τον Π. Μαντζουρογιάννη

Άλλη μία πρωτιά στο μήκος για τον Π. Μαντζουρογιάννη

44

Ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης του Κερκυραϊκού ήταν ο αθλητής, που πήγε πιο μακριά από όλους στο μήκος της ημερίδας κλειστού στίβου, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ την Κυριακή (16/2/20) στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.
Ο κερκυραίος πρωταθλητής με άλμα 7.46μ κατέκτησε την πρώτη θέση. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες στην πρώτη του εμφάνιση φέτος σε ημερίδα κλειστού στίβου, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά με άλμα 7.49μ ήρθε και πάλι πρώτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης, που γυμνάζεται στο ΟΑΚΑ υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Πομάσκι, είχε ταλαιπωρηθεί πέρυσι από τραυματισμούς, που τον άφησαν εκτός αγωνιστικής δράσης.
Από την αρχή του χρόνου επανήλθε υγιής και φαίνεται έτοιμος να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ, που είναι 7.69μ στον κλειστό & 7.74μ στον ανοιχτό. Ο πρώτος στόχος του αθλητή του Κερκυραϊκού είναι η διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου Ανδρών/Γυναικών, που θα διεξαχθεί 28-29 Φεβρουαρίου 2020 στο ΣΕΦ. Εκεί το μήκος ανδρών θα έχει υψηλό ανταγωνισμό, αφού θα συμμετέχει ο πρωταθλητής Ευρώπης Μίλτος Τεντόγλου.

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr