Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Δημιουργία Αθλητικής Ομάδας Cheerleading στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο υπό την καθοδήγηση της Άννας...

Δημιουργία Αθλητικής Ομάδας Cheerleading στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο υπό την καθοδήγηση της Άννας Αποστολοπούλου!

33
0

Η ομάδα θα εκπροσωπήσει το Πανεπιστήμιο στο Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα 2022!

Η Άννα Αποστολοπούλου, που μας έμαθε τι είναι το cheerleading και έχει σημαντικές διακρίσεις με τις ομάδες της, τόνισε σχετικά με την ανάληψη καθηκόντων προπόνησης και καθοδήγησης της ομάδας cheerleading του Ιονίου Πανεπιστημίου:

“Είναι ιδιαίτερη προσωπική τιμή να συνεργάζομαι με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο όπου σπουδασα, κι από το οποίο αποφοιτησα, με κοινό στόχο μας τη δημιουργία και την προετοιμασια Αθλητικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει το Ανώτατο αυτό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στο άθλημα του cheerleading, στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2022.
Νιώθω συγκινημένη που το άθλημα αυτό βρίσκει ανταπόκριση στην ανώτατη εκπαίδευση της χώρας μας και αισθάνομαι ευγνώμων για την πρόταση συνεργασίας και την εμπιστοσύνη των υπευθύνων του Ιονίου Πανεπιστημίου προς το πρόσωπο και την ιδιότητα μου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου δρ. Αγγελική Μαυροπούλου, για το ενδιαφέρον, την πρωτοβουλία, την πρόσκληση και την πρόκληση”!
Για δηλώσεις ενδιαφέροντος & συμμετοχών: [email protected] έως 1/08/2022

ΜΑΤΟΥΛΑ ΑΝΔΡΙΩΤΗ

Πηγή: www.startmediacorfu.gr

Προηγούμενο άρθροΠροκρίθηκαν οι αθλητές του ΝΑΟΚ στην ημιτελική και τελική φάση του Πανελληνιου Πρωταθλήματος παίδων – Κορασίδων στην Καστοριά!
Επόμενο άρθροΤρεις αθλήτριες του Νηρέα αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών, υπό τις προπονητικές οδηγίες του Άγγελου Εσκιτζίγλου