Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Γ’ Εθνική: Ο Θιναλιακός στη Ναύπακτο & η ΑΕΛ εντός με Τηλυκράτη

Γ’ Εθνική: Ο Θιναλιακός στη Ναύπακτο & η ΑΕΛ εντός με Τηλυκράτη

90

Μετά τις εντός έδρας ήττες την περασμένη αγωνιστική, οι δύο εκπρόσωποι του νησιού μας στη Γ Εθνική κατηγορία θα επιδιώξουν αυτή την Κυριακή να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Πιο δύσκολο είναι το έργο του Θιναλιακού, που ταξιδεύει στη Ναύπακτο, προκειμένου στις 1 το μεσημέρι να αντιμετωπίσει το Ναυπακτιακό Αστέρα για τη 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου της κατηγορίας.

Σε νίκη του Θιναλιακού και ταυτόχρονα σε δική της ελπίζει η ΑΕ Λευκίμμης,που υποδέχεται αύριο στην έδρα της τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Η «Βασίλισσα» εάν πάρει το τρίποντο θα ανασάνει βαθμολογικά, θα ξεπεράσει το Ναυπακτιακό και θα πλησιάσει στον ένα βαθμό τον Τηλυκράτη.

Γ Εθνική -4ος όμιλος

Η 12η αγωνιστική

Nαυπακτιακός-Θιναλιακός, Αναγέννηση Άρτας-ΑΕΠ Κοζάνης, ΑΕ Λευκίμμης-Τηλυκράτης, Σούλι Παραμυθιάς-Ανατολή, Αστέρας Ιτέας-Απόλλων Ευπαλίου,ΠΑΣ Πρέβεζα-Αχέρων Καναλακίου, ΑΕ Μεσολογγίου-Μακεδονικός Φούφα.

Η βαθμολογία (11 αγων):

ΑΕΠ Καραγιαννίων 26 Αχέρων Καναλακίου 24 Αναγέννηση Άρτας 22 Θιναλιακός 17 Μακεδονικός Φούφα 16 Σούλι Παραμυθιάς 15 Τηλυκράτης 15 ΠΑΣ Πρέβεζας 14 ΑΟ Ανατολής 14 ΑΕ Λευκίμμης 11 Ναυπακτιακός Αστέρας 11 ΑΕ Μεσολογγίου 11 Απόλλων Ευπαλίου 11 Αστέρας Ιτέας 6

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr