Η Ακαδημία Μπάγερν Μονάχου σήμερα στα Μωραΐτικα

52

Οι άνθρωποι της Μπάγερν, οι οποίοι τις δύο προηγούμενες χρονιές έμειναν ικανοποιημένοι από την Κερκυραϊκή φιλοξενία, επαναλαμβάνουν και φέτος την εκδρομή τους στην Κέρκυρα.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, όπου θα γίνει κοινή προπόνηση των Ακαδημιών Μπά¬γερν και Αστέρα Μωραϊτίκων. Ενώ, θα δοθεί η ευκαιρία και σε δέκα ακόμα αθλητές ηλικίας 5-14 ετών, άλλων Ακαδημιών ποδοσφαίρου του νησιού να συμμετάσχουν στην προπόνη¬ση αυτή.
Για όλα αυτά, η διοίκηση του Αστέρα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
Το FC Bayern Kids Club έρχεται για Τρίτη συνεχόμενη φορά στην Κέρκυρα, για μία και μοναδική προπόνηση στα Μωραΐτικα – μαζί με τα αστεράκια του Σωματείου μας.

Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος, θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με τις μεθόδους μίας εκ των πιο επιτυχημένων ομάδων του κόσμου υπό την καθοδήγηση προπονητών της FC Bayern. Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία του Σωματείου μας, που αποτελεί συνέχεια της οργανωμένης και μεθοδικής προσπάθειας των τελευταίων ετών στο χώρο των Ακαδημιών.

φωτο Από την περυσινή συνάντηση των Ακαδημιών του Αστέρα με την Μπάγερν

Πηγή: https://www.kerkyrasimera.gr/%ce%b7-%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bd-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%ac%cf%87%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1/