Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Καλές κολυμβητικές επιδόσεις του Νηρέα στα Γιάννενα

Καλές κολυμβητικές επιδόσεις του Νηρέα στα Γιάννενα

66

Το Σάββατο 18/1/2020 έγινε στα Γιάννενα ημερίδα ορίων και αγώνες προαγωνιστικών.

Ο Νηρέας Κέρκυρας συμμετείχε με τρεις κολυμβητές στα προαγωνιστικά  και με επτά  στην αγωνιστική κατηγορία. Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής του συλλόγου Ανδρέας Λέκκας.

Ο αγωνιστικός απολογισμός

Στα προαγωνιστικά  η Τερέζα Κουρτέση κατέκτησε τρεις πρώτες θέσεις στα 200-400 & 800μ ελεύθερο. Τρεις πρώτες θέσεις στα 50-100 & 200μ πρόσθιο κατέκτησε και η Φαίη Νικοπάσχου. Επίσης στα προαγωνιστικά αγωνίστηκε και ο Θεόδωρος Παγιάτης. Στα αγωνιστικά πήραν μέρος: Έλενα Σαββανή (η οποία έπιασε το όριο για το πανελλήνιο στα 50μ πρόσθιο, ενώ ήδη από προηγούμενους αγώνες είχε πιάσει το όριο και στα 5ομ πεταλούδας), Θεόδωρος Παναγιωτάκης, Γεώργιος Ζιάρκας, Γεώργιος Ταρικανίδης, Χρήστος Σουρές ντα Σίλβα, Ελένη Μουμούρη και Αναστασία Αρμένη.

Η σύνθεση του Νηρέα για το χειμερινό πρωτάθλημα

Μετά τους αγώνες των Ιωαννίνων  ο Νηρέας ανακοίνωσε και την σύνθεση των αθλητών-τριων του, που θα πάρουν μέρος στο χειμερινό πρωτάθλημα κατηγοριών, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 7-9 Φεβρουαρίου 2020 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τους κολυμβητές και κολυμβήτριες, που έχουν πιάσει τα όρια συμμετοχής:

Άλμπι Σιμόνι: 50 – 100 – 200 πρόσθιο

Κατερίνα Λαρεντζάκη: 50ελευθερο και 50 – 100 πρόσθιο

Έλενα Σαββανή: 50 πεταλούδα και 50 πρόσθιο

Κερκύρα Αφεντουλίδου: 50 πεταλούδα

Η διοίκηση του Νηρέα με ανακοίνωση της αναφέρει: “Πλέον συγκεντρωνόμαστε στον στόχο μας που είναι η συμμετοχή μας στο Χειμερινό πρωτάθλημα. Ευχόμαστε στους αθλητές και αθλήτριες μας καλή επιτυχία στους στόχους τους».

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr