Κέρκυρα | 6ος Corfu Old Town Trail στην παλιά πόλη

63

Προκηρύσσεται ο 6ος «CORFU OLD TOWN TRAIL» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρη 2019 και ώρα 18.00 μέσα στην παλιά πόλη της Κέρκυρας.

Η διαδρομή είναι απόστασης 12 χλμ με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία στο Λιστόν.

Ο διαδρομή περνά από τα πιο γραφικά και χαρακτηριστικά μνημεία της παλιάς πόλης της Κέρκυρας όπως το Παλαιό και Νέο Φρούριο, τα καντούνια του Καμπιέλλο, τα Ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, την Πλατεία Δημαρχείου καθώς και από το παλάτι του Μον Ρεπό στην Παλαιόπολη και τον παραλιακό όρμο της Γαρίτσας.

Το κόστος συμμετοχής στο «OLD TOWN TRAIL» θα είναι 15€ και συμπεριλαμβάνουν μπλουζάκι finisher , χρονομέτρηση και snack τερματισμού . Επίσης θα διεξαχθεί παράλληλα και παιδικός αγώνας survivor στο χώρο της πλατείας χωρίς κόστος συμμετοχής καθώς και αγώνας με διάφορα εμπόδια στην κάτω πλατεία σε συνεργασία με τους προσκόπους και τον ΔΟΠΑΠ Κέρκυρας.

Θα απονεμηθούν στα παιδιά έπαθλα για τους πρώτους . Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στο χώρο εκκίνησης στην γραμματεία από 16.00 έως 17.30 πριν την έναρξη το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη Οι εγγραφές για τους παιδικούς αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη στις 18:00 στην γραμματεία του Corfu Mountain Trail . Εντός των προσεχών ημερών περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: https://www.startmediacorfu.gr/athlitikes-eidhseis/kerkyra-6os-corfu-old-town-trail-stin-palia-poli/