Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Κέρκυρα: Με επιτυχία το Urban trail-Στην εκκίνηση και ο Σπ. Γιαννιώτης

Κέρκυρα: Με επιτυχία το Urban trail-Στην εκκίνηση και ο Σπ. Γιαννιώτης

49

Ο  Δήμος Κεντρικής  Κέρκυρας  σε συνεργασία με το «Corfu Mountain Trail» και την Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ, διοργάνωσαν σήμερα με επιτυχία τους αγώνες δρόμου αστικού πεδίου «urban trail»,  στο Ιστορικό Κέντρο της Πόλης μας.

Στην εκκίνηση βρέθηκε και ο ολυμπιονίκης, υποψήφιος πρόεδρος της ΚΟΕ Σπ. Γιαννιώτης, όπως και η δήμαρχος Μ. Υδραίου, η αντιδήμαρχος Χρ. Τόμπρου κ.α.

Η   συγκεκριμένη πρωτοβουλία, του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, που αφορά στην οργανωμένη και συστηματική διοργάνωση μιας ετήσιας αθλητικής συνάντησης, περιλάμβανε επιλεγμένες  διαδρομές, μέσα στον αρχιτεκτονικό  ιστό της παλιάς πόλης και έγινε με την υποστήριξη των πολιτιστικών, αθλητικών και εθελοντικών μας συλλόγων και φορέων.

ur5

ur5

Με αφετηρία τα ανάκτορα των Αγίων Μιχαήλ & Γεωργίου και τερματισμό το  «Λιστόν», το πρόγραμμα περιλάμβανε περιπατητική διαδρομή 6.5 χιλιομέτρων και αγώνες δρόμου 6.5  & 14 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

θ

Αξίζει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφαλή  διεξαγωγή των αγώνων, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών του ΣΕΓΑΣ, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr