Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Kέρκυρα: Σε φουλ ρυθμούς οι δράσεις του εναλλακτικού αθλητικού καμπ

Kέρκυρα: Σε φουλ ρυθμούς οι δράσεις του εναλλακτικού αθλητικού καμπ

31

Ο  «χρυσός» Πανελληνιονίκης στα 800 μέτρα του πρωταθλήματος στίβου Κ18, Σπύρος Ντουραχάνης, από την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται δίπλα  στους μικρούς αθλητές του καλοκαιρινού εναλλακτικού αθλητικού καμπ, που φέτος διοργανώνεται υπό την αιγίδα της ΓΕΚ.

Το καμπ, στο οποίο υπεύθυνη είναι η καθηγήτρια  φυσικής αγωγής Ελένη Κορωνάκη, συνεπικουρούμενοι από τους καθηγητή φυσικής αγωγής Νίκο Γράψα, την γυμνάστρια Αλεξάνδρα Τσιμίνου και τη νηπιαγωγό Ξένια Τάτα, ξεκίνησε την φετινή του λειτουργία στις 13 Ιουλίου 2020 και θα ολοκληρωθεί στις 14 Αυγούστου 2020. Στο πρόγραμμα πολυπλευρικότητας, που περιλαμβάνει πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων, τουρνουά, διαγωνισμούς, εκδρομές,  παιχνίδια που συναρπάζουν και αναπτύσσουν τις αθλητικές πτυχές των παιδιών, που παίρνουν μέρος και είναι ηλικίας από 5 έως 12 ετών.

Ο Σπύρος Ντουραχάνης δίπλα  στους μικρούς αθλητές στίβου ΑΟ Κέρκυρα

Βάση του καμπ είναι το ΕΑΚΚ, ωστόσο πολλές δραστηριότητες εξελίσσονται τόσο στον χώρο της Παλαιόπολης Φέτος στις αθλητικές δραστηριότητες εκτός από κρίκετ, τένις, μπάτμιντον, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλει, στίβο κ.α , προστέθηκαν τα αθλήματα της κωπηλασίας και της ξιφασκίας. Γι αυτό και οι διοργανωτές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στις διοικήσεις της ΓΕΚ,  του ΝΑΟΚ & στους τους προπονητές κωπηλασίας  Γιώργο Νοταρόπουλο και Άλκη  Δημουλή καθώς και στον σύλλογο ξιφασκίας «Ο Δαμοκλής» για την βοήθεια, που προσφέρουν. Οι διοργανωτές ευχαριστούν επίσης και τον Αντώνη Προβατά, που πρόσφερε δωρεάν τις φανέλες με το λογότυπο του καμπ.

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr