Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Κερκυραϊκή διάκριση σε Ενωσιακούς αγώνες τένις

Κερκυραϊκή διάκριση σε Ενωσιακούς αγώνες τένις

33

Η Αλίσα Κάρρα πρώτη στα κορίτσια Κ16 στο Ε3 της Φιλιππιάδας

 Το τμήμα χάντμπολ του ΚΓΣ «Πανηγύρισε Αποκριάτικα» Επιτυχημένη εκδήλωση στο Προπονητήριο με κέφι-χορό-σούβλες & πλούσια δώρα Με μία πρώτη θέση, αλλά και καλές εμφανίσεις των κερκυραίων αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης Κέρκυρας, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 2ου Ε3 της 8ης εβδομάδας του Ενωσιακού πρωταθλήματος τένις για αγόρια και κορίτσια 12-16 ετών.

 Οι αγώνες της Α΄Ένωσης πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (22-23/2/20) στα γήπεδα τένις του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Φιλιππιάδας. Σε αυτούς ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κέρκυρας συμμετείχε με τέσσερις αθλητές και τρεις αθλήτριες, με την Αλίσα Κάρρα να κατακτά την πρώτη θέση στην κατηγορία κοριτσιών 16 ετών. Για την επιτυχία της αυτή, το ΔΣ του ΟΑΚ την συνεχάρη, για την επιτυχία της, που συνέπεσε με την ημέρα των γενεθλίων της νεαρής αθλήτριας. Ο κερκυραϊκός Όμιλος συνεχάρη επίσης και όλους τους αθλητές-τριες, που συμμετείχαν στο Ε3 της Φιλιππιάδας.

Ο κερκυραϊκός απολογισμός Κορίτσια 16 ετών ΚΑΡΡΑ ΑΛΙΣΑ : 1η ΘΕΣΗ ΜΑΓΙΕΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ : στους 32 ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ : στους 32 Αγόρια 16 ετών ΒΟΥΡΓΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : στους 16 Αγόρια 12 ετών ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ : στους 8 ΛΙΤΣΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ : στους 16 ΖΕΡΒΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ : στους 32

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr