Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για τους διαιτητές της ΕΠΣ...

Μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για τους διαιτητές της ΕΠΣ Κέρκυρας

38

H ανακοίνωση της ΕΠΣ Κέρκυρας:

Kαλούνται όλοι οι διαιτητές της Ε.Π.Σ Κέρκυρας να υποβάλλουν όπως υποχρεούνται μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 στη γραμματεία της Ε.Π.Σ Κέρκυρας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 1. Αίτηση με την οποία θα αιτούνται τη συμμετοχή τους ως διαιτητές στα τοπικά πρωταθλήματα (παρέχεται από τη γραμματεία της Ε.Π.Σ Κέρκυρας).
 2. Πράξη συναίνεσης προσωπικών δεδομένων
 3. Ιατρική γνωμάτευση γιατρού καρδιολόγου με καρδιογράφημα που να αναφέρει ότι ο ενδιαφερόμενος διαιτητής είναι κατάλληλος-υγιής για να συμμετέχει σε αγώνες ως διαιτητής.
 4. Ιατρική γνωμάτευση γιατρού οφθαλμίατρου που να αναφέρει ότι ο ενδιαφερόμενος διαιτητής είναι κατάλληλος-υγιής για να συμμετέχει σε αγώνες ως διαιτητής.
 5. Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητάς τους.
 6. Αντίγραφο του ποινικού μητρώου τους.
 7. Τα αγωνιστικά τεστ θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16-09-2020 στις αθλητικές εγκατάστασης του Ε.Α.Κ, και ώρα 19:00. Για οποιοδήποτε αλλαγή στην ημερομηνία και ώρα των αγωνιστικών δοκιμασιών θα ενημερωθείτε σχετικά.

Το ίδιο χρονικό διάστημα  καλούνται και οι υποψήφιοι παρατηρητές διαιτησίας να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 1. Αίτηση με την οποία θα αιτούνται τη συμμετοχή τους ως παρατηρητές διαιτητές στα τοπικά πρωταθλήματα (παρέχεται από τη γραμματεία της Ε.Π.Σ Κέρκυρας).
 2. Πράξη
 3. Ιατρική γνωμάτευση γιατρού οφθαλμίατρου που να αναφέρει ότι ο ενδιαφερόμενος διαιτητής είναι κατάλληλος-υγιής για να συμμετέχει σε αγώνες ως παρατηρητής διαιτησίας του ποδοσφαίρου.
 4. Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητάς τους.
 5. Αντίγραφο του ποινικού μητρώου τους.

Είναι αυτονόητο ότι όσοι διαιτητές ή παρατηρητές διαιτησίας δεν προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες και θα αποκλείονται από κάθε ορισμό σε αγώνες των πρωταθλημάτων μας.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Ποζίδης                       Γεώργιος Κουλόπουλος

Πηγή: www.startmediacorfu.gr