Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Μήνυμα των Ολυμπιονικών Σπ. Γιαννιώτη-Μ. Γεωργάτου στους μαθητές για τον Ημιμαραθώνιο

Μήνυμα των Ολυμπιονικών Σπ. Γιαννιώτη-Μ. Γεωργάτου στους μαθητές για τον Ημιμαραθώνιο

76

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθώνιου Κέρκυρας, ο οποίος πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 ανακοίνωσε δωρεάν συμμετοχή των μαθητών ολόκληρης της σχολικής κοινότητας του νησιού μας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Ο.Ε.,  όσοι μαθητές δηλώσουν συμμετοχή στους παράλληλους με τον ημιμαραθώνιο αγώνες , θα λάβουν δωρεάν την τσάντα πλάτης, το καλαίσθητο t-shirt του αγώνα, το μετάλλιο του τερματισμού καθώς και ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής. Σχετικό μήνυμα κάλεσμα για συμμετοχή των μαθητών στην εκδήλωση έστειλαν οι Κερκυραίοι Ολυμπιονίκες Σπύρος Γιαννιώτης και Μαρία Γεωργάτου, οι οποίοι ως γνωστό είναι πρεσβευτές του 2ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας.

Το μήνυμα των Ολυμπιονικών

Οι Κερκυραίοι Ολυμπιονίκες, Σπύρος Γιαννιώτης και Μαρία Γεωργάτου, πρεσβευτές του 2ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας, στέλνουν μήνυμα συμμετοχής στους μαθητές μας:

«Κάθε προσπάθεια που προάγει την υγεία και την αθλητική παιδεία των πολιτών και ειδικά των μικρών ηλικιών, μας βρίσκει υποστηρικτές της και θερμούς εμψυχωτές της. Έτσι καλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να πάρουν μέρος στον 2ο Ημιμαραθώνιο Κέρκυρας και ευχόμαστε να γίνει αυτός ο αγώνας η αρχή για μία δια βίου σχέση με τον αθλητισμό!».

 

Οι παροχές προς τους μαθητές

 Όλοι οι μαθητές θα λάβουν την τσάντα πλάτης, το καλαίσθητο t-shirt του αγώνα, το μετάλλιο του τερματισμού καθώς και ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής

Ο Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας επιθυμεί να εισάγει τους νέους στον όμορφο κόσμο του αθλητισμού και να τους εμφυσήσει το πνεύμα της δια βίου άσκησης. Για τον λόγο αυτό η συμμετοχή ΟΛΩΝ των μαθητών των Σχολικών Μονάδων του Δήμου παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ μέσα από την ομαδική εγγραφή της Σχολικής μονάδας τους, συνοδευόμενη φυσικά και από όλες τις παροχές του αγώνα. Οι μαθητές με βάση τα ηλικιακά όρια, μπορούν να συμμετάσχουν: των Δημοτικών Σχολείων στο αγώνισμα των 1000μ. , των Γυμνασίων στα 3 χλμ. κι των Λυκείων στα 5χλμ.

 

Εγγραφές & παραλαβή εξοπλισμού

Όλοι οι συμμετέχοντες, οι εγγεγραμμένες ομάδες καθώς και οι Σχολικές Μονάδες που δήλωσαν συμμετοχή καλούνται να παραλάβουν το υλικό τους από το Κέντρο Εγγραφών του αγώνα. Το Κέντρο Εγγραφών του Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας 2019 θα λειτουργήσει στα γραφεία του ΔΟΠΑΠ (Πύλη Αγ. Νικολάου – Φαληράκι) στον 1ο όροφο.

Ημέρες και ώρες: Παρασκευή 27.09.19 & Σάββατο 28.09.19, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00.

Εναλλακτικά για όποιον δεν έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί το Κέντρο Εγγραφών, μπορεί να παραλάβει τη συμμετοχή του από την γραμματεία αγώνα η οποία θα λειτουργήσει την Κυριακή (29/09/19)των αγωνιστικών εκδηλώσεων στο Λιστόν, πολύ κοντά στον χώρο εκκινήσεων/τερματισμών, από τις 07:45- 11:00. Στο κέντρο εγγραφών καθώς και στη γραμματεία αγώνα θα πραγματοποιηθούν και νέες εγγραφές κατόπιν διαθεσιμότητας.

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr