Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Ο Χ. Θεοδόσης «ασημένιος» στο Βρετανικό ice swimming

Ο Χ. Θεοδόσης «ασημένιος» στο Βρετανικό ice swimming

43

Ο Κερκυραίος  υπεραθλητής κολυμβητικών μαραθωνίων και αγώνων κολύμβησης σε παγωμένο νερό Χάρης Θεοδόσης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των 1000μ κολύμβησης σε παγωμένο νερό  στην ηλικιακή κατηγορία 40-44 ετών στο IISA  Great Britain CHAMPIONSHIPS. 

Οι αγώνες (1000 & 500μ) του πρωταθλήματος της Μεγάλης Βρετανίας, διοργανώθηκαν το Σαββατοκύριακο  στο Sandford Parks Lido της πόλης Chelten, στο πλαίσιο των αγώνων της σειράς του παγκοσμίου κυπέλλου κολύμβησης στον πάγο. Στο κορυφαίο αγώνισμα των 1000μ πήραν μέρος συνολικά 64 κολυμβητές-τριες, από τη Μεγάλη Βρετανία και άλλες οκτώ χώρες (Γερμανία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, Ν. Αφρική, Αργεντινή & ο Χάρης Θεοδόσης από Ελλάδα).

Ο Κερκυραίος “ICE MAN” έτρεξε στην 6η σειρά τα 1000 σε θερμοκρασία νερού 6,40c και με χρόνο 17΄44’’59 κατέλαβε την 30η θέση της γενικής κατάταξης και τη δεύτερη στην ηλικιακή κατηγορία 44-40 ετών. Στους αγώνες παραβρέθηκε και ο ιδρυτής και πρόεδρος  της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κολύμβησης σε Παγωμένο Νερό (IISA) Ram Barkai, ο οποίος έκανε και την απονομή των μεταλλίων στους νικητές της γενικής κατάταξης και των ειδικών ηλικιακών κατηγοριών.

Ο αθλητής του ΝΑΟΚ, μετά την επιτυχία του δήλωσε στην «ΚΣ»: « Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, το μεγάλο μου χορηγό ΑΕGEAN airlines, τους ανθρώπους που με βοήθησαν οικονομικά να λάβω μέρος και τους απλούς συμπολίτες μου για την αγάπη και το ενδιαφέρον τους».

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr