Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Ο Γερ. Καββαδίας Πανελληνιονίκης στην Υποβρύχια Αλιεία

Ο Γερ. Καββαδίας Πανελληνιονίκης στην Υποβρύχια Αλιεία

126

Για άλλη μία χρονιά η Κέρκυρα αναδείχτηκε Πανελληνιονίκης στην Υποβρύχια Αλιεία.

Συγκεκριμένα ο αθλητής του ΝΑΟ Κέρκυρας Γεράσιμος Καββαδίας αναδείχτηκε Πανελληνιονίκης στο 49ο Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (31/10-1/11/2020) στο Πόρτο Χέλι.
Στο ίδιο πρωτάθλημα την τρίτη θέση κατέλαβε ο περυσινός πρωταθλητής Ελλάδος Γιάννης Ρίγγας του ΝΑΟ Κέρκυρας. Στο πρωτάθλημα, που συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας (ΕΟΥΔΑ) και ο Α. Ο Αλιάς Πορτοχελίου, πήραν μέρος 19 αθλητές από ολόκληρη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και τέσσερεις του ΝΑΟ Κέρκυρας.

Οι άλλοι δύο κερκυραίοι, Βλάχος Αλέξανδρος και Περούλης Τάσης κατετάγησαν 10ος και 11ος αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι το Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας ανδρών διεξάγεται μια φορά το χρόνο σε δύο αγωνιστικές ημέρες σε ορισμένο τόπο και χρόνο. Η υποβρύχια αλιεία διεξάγεται με ελεύθερη κατάδυση βασιζόμενη αποκλειστικά στις φυσικές δυνατότητες και δυνάμεις του αθλητή, χωρίς οποιαδήποτε βοήθεια τρίτου και με την χρήση ψαροντούφεκου. Συμμετέχουν όλοι οι Ναυτικοί Όμιλοι της Ομοσπονδίας με όσους αθλητές επιθυμούν.

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr