Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Ο ΚΓΣ για πρώτη φορά σε Εθνική κατηγορία χάντμπολ

Ο ΚΓΣ για πρώτη φορά σε Εθνική κατηγορία χάντμπολ

97

Πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2019 στα γραφείο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος η κλήρωση για την Β’Εθνική Ανδρών.

Σε αυτή θα συμμετάσχουν 28 σωματεία, χωρισμένα με γεωγραφικά κριτήρια σε τέσσερις ομίλους. Μεταξύ αυτών και ο Κερκυραϊκός, ο οποίος θα πάρει μέρος για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Ο κερκυραϊκός σύλλογος μετέχει στον 4ο όμιλο μαζί με Άρτα, ΑΒ Κένταυρο, Καστοριά, ΑΟ Κοζάνης & ΑΟ Ιωαννίνων. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που ορίστηκε το διήμερο 16-17 Νοεμβρίου 2019, ο Κερκυραϊκός θα ταξιδέψει στην Άρτα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Οι στόχοι του Κερκυραϊκού

Ο αρχιτέκτονας του τμήματος χάντμπολ του Κερκυραϊκού Νίκος Πέρρος έθεσε τους στόχους της ομάδας, το ρόστερ της οποίας είναι αμιγώς κερκυραϊκό. Όπως είπε ο ίδιος επιδίωξη για μία διετία είναι τα νέα παιδιά να αποκτήσουν εμπειρίες αγώνων πρωταθλήματος Εθνικής κατηγορίας, ούτως ώστε σε βάθος διετίας να γίνει επαναξιολόγηση και να μπουν νέοι στόχοι.
Ο Νίκος Πέρρος τόνισε ότι το τμήμα χάντμπολ του Κερκυραϊκού συνεχίζει το αναπτυξιακό του πρόγραμμα με βασικό μέλημα την ανίχνευση ταλέντων και ενίσχυση όλων των τμημάτων ανάπτυξης σε αγόρια και κορίτσια. Να σημειωθεί ότι πέρυσι τα τμήματα υποδομών χάντμπολ του Κερκυραϊκού κατέκτησαν πέντε πρωταθλήματα αναπτυξιακών κατηγοριών Βορειοδυτικής Ελλάδας, από τα έξι στα οποία συμμετείχαν.

Το ρόστερ
Έφοροι τμήματος: Καγκελάρης Γιώργος, Αλέκος Κούρκουλος . Προπονητής: Τριβυζάς Γιάννης. Ομάδα: Αγάθος Μιχάλης, Ξενίδης Γεράσιμος, Ζέρβας Νικόλαος, Κουρτέσης Θοδωρής, Ντούκο Λαέρτης, Μυρισκλάβος Κωνσταντίνος, Παπατριανταφύλλου Μάριος, Μπόχτης Δονάτος- Έκτωρ, Κοσκινάς Χρήστος, Σπίγγος Σπυρίδων, Παγιατάκης Γεώργιος, Μπαμπουρας Αθανάσιος, Κοντογιώργης Μιχάλης, Καλούδης Κων/νος, Χατζηπαρασίδης Δημήτριος, Μεσημέρης Σπυρίδων, Χάμντη Σάλεμ, Κυριακίδης Ανέστης.

Β΄ Ανδρών- 4ος όμιλος
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας
Καστοριά- Α.Β. Κένταυρος
Άρτα Η. 2015- Κερκυραϊκός
ΑΟ Κοζάνης- ΑΟ Ιωαννίνων

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr