Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Ο πρώην ρέφερι Σπ. Κολυτάς στο ρόστερ του ΑΟ Κέρκυρα

Ο πρώην ρέφερι Σπ. Κολυτάς στο ρόστερ του ΑΟ Κέρκυρα

29

Ο Σπύρος Κολυτάς, μέχρι πρότινος διαιτητής στη Super League 2, επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους, αυτή τη φορά ως ποδοσφαιριστής του ΑΟ Κέρκυρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΟ Κέρκυρα: « Έναν… διαιτητή πρόσθεσε στο δυναμικό της η ομάδα μας. Ο λόγος για τον Σπύρο Κολυτά, διαιτητή Superleague 2 o οποίος πλέον κρέμασε την σφυρίχτρα του και πλέον θα φοράει κυανέρυθρα αντί για “στολή” διαιτητή. Ο Σπύρος είναι 33 ετών και αγωνίζεται στην άμυνα. Η διαιτητική του καριέρα ξεκίνησε το 2004 στα τοπικά της Κέρκυρας και μετά ακολούθησαν 6 χρόνια στην Δ’ Εθνική, 4 στην Football League και τα τελευταία 3 χρόνια στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας. Επίσης είναι και αδερφός του Γιάννη Κολυτά κάτι που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να ενισχύσει την ομάδα μας. Για την ομάδα μας είναι πολύ μεγάλη η τιμή διότι πρόκειται για έναν πολύ καλό και καταξιωμένο διαιτητή με ήθος και αξίες, που θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα του Γιάννη Χονδρογιάννη».

Ο Σπύρος Κολυτάς
Γεννημένος στην Κέρκυρα το 1987. Ασχολήθηκε με την διαιτησία από το 2004, σε ηλικία μόλις 17 ετών. Προηγουμένως είχε προλάβει να παίξει μπάλα ως μέλος της Ακαδημίας του Ορφέα Κανονιού και στη συνέχεια για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό Μαντουκιού. Αγωνίζεται σε θέση αμυντικού. Να σημειωθεί ότι όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος είχε αξιολογηθεί από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ στον πίνακα διαιτητών της Super League 2. Ωστόσο πριν από έναν μήνα, ο Σπύρος Κολυτάς αιφνιδίασε, ανακοινώνοντας την απόφαση του να αποχωρήσει από τον χώρο της διαιτησίας, επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr