Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Οι αθλητές του «SOS KIDS ΛΑΜΨΗ» στο Παγκόσμιο

Οι αθλητές του «SOS KIDS ΛΑΜΨΗ» στο Παγκόσμιο

154

Στις 27 Νοεμβρίου 2019 θα αναχωρήσει η 21μελής αποστολή του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ικανότητες SOS KIDS ΛΑΜΨΗ σε συνδιοργάνωση με το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου Ε.Σ.Δ.Τ. από το Διεθνές Αεροδρομίο Ελ. Βενιζέλος, για να λάβει μέρος στο XPC Παγκόσμιο Κύπελλο Powerlifting 2019 «Hala Sportowa – Siedlecka – Πολωνία ».

Σημαντικό αθλητικό γεγονός

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου:  Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός για τα Ελληνικά δρώμενα προσέγγισε το προπονητικό team των συλλόγων , ετοιμάσαμε και εντάξαμε 11 αθλητές, τακτικά παιδιά, παιδιά με ΔΕΠΥ, με ΝΥ, με Αυτισμό και Σύνδρομο DOWN στο Πρόγραμμά μας. Ενιαίος αθλητισμός SOS KIDS ΛΑΜΨΗ – Ε.Σ.Δ.Τ. « We Live Together, We Fight Together – Ζούμε Μαζί, Αγωνιζόμαστε Μαζί » με Στόχο την Κοινωνική Ενσωμάτωση των παιδιών με γενετικά σύνδρομα.

Η αποστολή

Την αποστολή θα συνοδεύσει στην Πολωνία ο Πρόεδρος του « Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ικανότητες SOS KIDS ΛΑΜΨΗ », Χονδρογιάννης Ηλίας , «ο Πρόεδρος του Ελληνικού Σωματείου Δυναμικού Τριάθλου, μέλος Δ.Σ. της Λάμψης και Προπονητής Powerlifting » Κωλέττης Ανδρέας, ο οποίος θα λάβει μέρος ως διεθνής κριτής στην διοργάνωση, ο Αντιπρόεδρος του περιφερειακού γραφείου Λάρισας Μπαρμπούτης Παναγιώτης, ο προπονήτης των αθλητών της ειδικής κατηγορίας children with disabilities Λίτος Δημήτριος, η φυσικοθεραπεύτρια Μπαρμπούτη Όλγα και η συνοδός των παιδιών Παρασκευοπούλου Αφροδίτη.

Οι Αθλητές μας, Κωνσταντάκης Εμμανουήλ, Δρίβας Χαράλαμπος, Χωριάτης Γεώργιος, Οκτάρας Βασίλειος, Χανιώτης Δημήτριος, Κρικέλης Δημήτριος, η μοναδική γυναίκα στην ομάδα Ντελλή Νικολέτα, και της ειδικής κατηγορίας children with disabilities, Κώτσης Βασίλειος, Ανδριόπουλος Δημήτριος Κυριάκος, Λεβεντούρης Παντελής και Κρίνης Χαράλαμπος, όλοι οι αθλητές θα συμμετάσχουν στο αγώνισμα powerlifting total.

Το Παγκόσμιο Kύπελλο είναι υπό την σκέπη της παγκόσμιας ομοσπονδίας Xtreme Powerlifting Coalition και ο εκπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Ελληνικό Σωματείο Δυναμι-κού Τριάθλου.

Το Παγκόσμιο Kύπελλο XPC Powerlifting World Cup 2019 στην Πολωνία αποτελεί και πρόκριση για το XPC Powerlifting Arnold Sports Festival – USA 2020. Οι Αθλητές μας είναι έτοιμοι να σηκώσουν την Ελληνική Σημαία σε αρκετές σωματικές κατηγορίες και έχουμε ελπίδες για πολλά μετάλλια.

* φωτο από το Πανελλήνιο SOS KIDS Camp που έγινε τον Σεπτέμβριο 2019 στην Κέρκυρα

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr