Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Παλαίμαχοι: Έπαιξαν για την «Πίστη» & βράβευσαν το Νάσο Ζαρίφη

Παλαίμαχοι: Έπαιξαν για την «Πίστη» & βράβευσαν το Νάσο Ζαρίφη

29

Η ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αστέρα Κέρκυρας υποδέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο Σφακιανάκης την ομάδα παλαιμάχων ΦΙ.ΠΟ.ΠΑ Πάτρας.

Ο φιλικός αγώνας, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού σκοπό είχε την ενίσχυση του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «ΠΙΣΤΗ».

Ενώ, οι παλαίμαχοι του Αστέρα Κέρκυρας τίμησαν και τον παλαίμαχο άσο των κερκυραϊκών γηπέδων Νάσο Ζαρίφη, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Αν και το αποτέλεσμα δεν είχε σημασία, λόγω του χαρακτήρα του αγώνα, εν τούτοις για την ιστορία αναφέρουμε ότι οι βετεράνοι του Αστέρα Κέρκυρας επικράτησαν των Πατρινών με 4-0 (2 γκολ Αλέξανδρος Μαρτίνος, 1 Γιάννης Ζωχιός& 1 αυτογκολ). Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Νικόδημος Καββαδίας-Χρήστος Διαβάτης-Σπύρος Μερκούρης.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε και το “τρίτο ημίχρονο” της φιλοξενίας με…. κοψίδια σε ταβέρνα. Οι Αχαιοί ευχαρίστησαν και υποσχέθηκαν να ανταποδώσουν στην Πάτρα την φιλοξενία. Υπενθυμίζουμε ότι η δράση των παλαιμάχων του Αστέρα Κέρκυρας τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και στο πεδίο της κοινωνικής προσφοράς δεν εξαντλείται.

Με την επόμενη δράση τους να έχει προγραμματιστεί το ερχόμενο Σάββατο 27 Ιουνίου 2020, όπου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων Σφακιανάκη στο Κανόνι.

Ποιοι αγωνίστηκαν με τον Αστέρα
Νίκος Μιχαλάς, Πέτρος Αγιούς, Αντώνης Μιχαλάς, Θεόδωρος Μήτσης, Κοσμάς Ντούρος, Νικήτας Ρουτσάκος, Νίκος Δημητρόπουλος, Αλέξανδρος Μαρτίνος, Νικηφόρος Ρίζος, Κώστας Σκούρτης, Τζακ Ρεκόμπα, Νίκος Λέισος, Ανδρέας Αγιούς, Κώστας Ελούλ, Γιώργος Μιχαλιτσιάνος, Στέφανος Βάνης, Σπύρος Πανάρετος, Θάνος Αγάθος, Γιάννης Ζωχιός.

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr