Προπονήθηκαν μαζί στα Μωραΐτικα οι Ακαδημίες Μπάγερν –Αστέρα

62

Η συνεργασία του Αστέρα Μωραϊτίκων με το «FC Bayern Kids Club» καλά κρατεί.

Έτσι και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ακαδημία της Μπάγερν Μονάχου επισκέφτηκε το νησί μας. Συγκεκριμένα την περασμένη Τρίτη (6/8/19) η Γερμανική αποστολή με επικεφαλής τον βετεράνο ποδοσφαιριστή της Μπάγερν και διεθνή με την Εθνική ομάδα της πρώην Δυτικής Γερμανίας Hans Pflügler φιλοξενήθηκε στα Μωραΐτικά από τον πρόεδρο του Αστέρα Αλέξανδρο Αλεξάκη.

Τη μία και μοναδική ημέρα,που είχε προς ποδοσφαιρική αξιοποίηση πραγματοποιήθηκε κοινή προπόνηση των Ακαδημιών του Αστέρα Μωραϊτίκων και των του «FC Bayern Kids Club» υπο την καθοδήγηση του Hans Pflügler.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με τις μεθόδους μίας εκ των πιο επιτυχημένων ομάδων του κόσμου. Η Γερμανική αποστολή αναχώρησε για την πατρίδα της, με τους υπεύθυνους της να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την φιλοξενία και την ικανοποίηση τους για την διοργάνωση.

Με τον κερκυραϊκό σύλλογο να κάνει λόγο, «για μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία του Σωματείου μας, που αποτελεί συνέχεια της οργανωμένης και μεθοδικής προσπάθειας των τελευταίων ετών στο χώρο των Ακαδημιών».

φωτο πανω: Ο πρόεδρος του Αστέρα Αλέξανδρος Αλεξάκης υποδέχτηκε στα Μωραΐτικα την αποστολή του FC Bayern Kids Club.

Πηγή: https://www.kerkyrasimera.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bd%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%af-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bc%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%90%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%ba/