Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο. Κέρκυρας ανακοινώνει τις υποψηφιότητες για τις επικείμενες αρχαιρεσίες...

Το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο. Κέρκυρας ανακοινώνει τις υποψηφιότητες για τις επικείμενες αρχαιρεσίες στην Κολυμβητική Ομοσπονδία

48

Το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο. Κέρκυρας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και ξεχωριστή τιμή τις ακόλουθες υποψηφιότητες για τις επικείμενες αρχαιρεσίες στην Κολυμβητική Ομοσπονδία   Ελλάδος [Κ.Ο.Ε.] καθώς και στη Κωπηλατική Ομοσπονδία [Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ]:

Για την Κ.Ο.Ε. ο Ν.Α.Ο. Κέρκυρας προτείνει την υποψηφιότητα του Σπύρου Γιαννιώτη  για τη θέση του προέδρου της Κ.Ο.Ε. Ο Σπύρος Γιαννιώτης είναι ολυμπιονίκης κολυμβητής υψηλών παγκόσμιων διακρίσεων, αθλητής που ξεκίνησε τη σχέση με τον αθλητισμό και την  κολύμβηση από τις υποδομές του Ν.Α.Ο.Κ. και βέβαια μέλος  του Ομίλου μας.

Επίσης  ο Ν.Α.Ο.Κ. προτείνει την υποψηφιότητα του Ονούφριου [Άκη] Παυλογιάννη για μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ο.Ε. Ο Άκης Παυλογιάννης είναι γενικός Γραμματέας του Ν.Α.Ο.Κ., διετέλεσε κολυμβητής και υδατοσφαιριστής του Ομίλου και σήμερα διδάσκει μαθήματα ιστορίας και διαχείρισης πολιτισμού και αθλητισμού στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Για την Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. ο Ν.Α.Ο. Κέρκυρας προτείνει την υποψηφιότητα του Γιώργου Δημουλή για μέλος του Δ.Σ. της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. Ο Γιώργος Δημουλής είναι πρόεδρος  του Ν.Α.Ο.Κ. διετέλεσε αθλητής κωπηλασίας του Ομίλου με υψηλές παγκόσμιες, βαλκανικές και πανελλήνιες διακρίσεις και ξεκίνησε την αθλητική του διαδρομή από τα αναπτυξιακά τμήματα του Ομίλου.

Το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο. Κέρκυρας εύχεται και στους τρεις καλή επιτυχία και δηλώνει τη βεβαιότητα του ότι την επόμενη μέρα των εκλογών θα εργαστούν ,με συνέπεια και εντιμότητα για την πρόοδο των αθλημάτων που χρόνια υπηρετούν.

Πηγή: www.startmediacorfu.gr