Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Τρεις αθλήτριες του Νηρέα αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών, υπό τις...

Τρεις αθλήτριες του Νηρέα αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών, υπό τις προπονητικές οδηγίες του Άγγελου Εσκιτζίγλου

33
0

Η Τερέζα Κουρτέση, στα 100μ. ελεύθερο κατετάγη 17η με επίδοση 01:04.25, ενώ στα 200μ. ελεύθερο σημείωσε χρόνο 2:22.42.

Στο κολυμβητήριο επικρατούσε όπως όλες τις μέρες ισχυρός αέρας κάτι που δημιουργούσε πολύ κυματισμό και δυσχέραινε τις προσπάθειες όλων των αθλητών που αγωνίζονταν στην εξωτερική πισίνα.

Παρόλα αυτά η πρώτη συμμετοχή της σε αυτού του επιπέδου αγώνες ήταν άκρως πετυχημένη και θα την κάνει πιο δυνατή για την συνέχεια.

Στην αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κατηγοριών, η Κατερίνα Λαρεντζάκη συμμετείχε στα 50μ. πρόσθιο και με χρόνο 00:37.09 από 41η στην κατάσταση συμμετοχής, κατέλαβε την 25η θέση προσπερνώντας 16 άτομα της γενικής κατάταξης και κάνοντας ατομικό ρεκόρ.

Η αδελφή της, Άννα Λαρεντζάκη στα 50μ. πεταλούδα με χρόνο 00:35.09 κατετάγη 30η από 33η γενικής κατάταξης.

«Το Δ. Σ του σωματείου μας συγχαίρει της κολυμβήτριες και τον προπονητή τους και τους εύχεται καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι».

ΜΑΤΟΥΛΑ ΑΝΔΡΙΩΤΗ

Πηγή: www.startmediacorfu.gr

Προηγούμενο άρθροΔημιουργία Αθλητικής Ομάδας Cheerleading στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο υπό την καθοδήγηση της Άννας Αποστολοπούλου!
Επόμενο άρθροΈνα αεροσκάφος Αντόνοφ έπεσε δυτικά της Καβάλας.