Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Ανατριχιαστική η κατάθεσή της -«Με βίασε στο δωμάτιο που...

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Ανατριχιαστική η κατάθεσή της -«Με βίασε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας μου»

57

Ανατριχιαστική είναι η κατάθεση της αθλήτριας ιστιοπλοΐας η οποία έχει καταγγείλει τον προπονητή της για βιασμό όταν ήταν 11 χρονών.

Η 21χρονη πλέον αθλήτρια, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στις δικαστικές αρχές όσα βίωσε για τρία χρόνια στα χέρια του προπονητή της. Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr, κατέθεσε πως από τα εννιά της χρόνια, ο 38χρονος προπονητής, που κρίθηκε προφυλακιστέος, την παρενοχλούσε λεκτικά. Της έλεγε μεταξύ άλλων: «Τι ωραίο μωρό είσαι εσύ» και «Τι ωραίο σώμα έχεις».

Ενα χρόνο αργότερα, όταν βρίσκονταν σε αποστολή στο Γαλαξίδι, σύμφωνα με την κατάθεση της νεαρής, ο προπονητής μπήκε στο δωμάτιό της, την κατέβασε από το κρεβάτι, έκατσε επάνω της και άρχισε να την φιλάει στο στόμα. Για πρώτη φορά, όπως κατέθεσε η αθλήτρια ιστιοπλοΐας, την βίασε το 2011 και πάλι στο Γαλαξίδι. Η αθλήτρια κατέθεσε ότι την έσυρε στο αυτοκίνητό του και τη βίασε, ενώ την επόμενη ημέρα τη βίασε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας της.

Το μήνυμά του 38χρονου μετά την κατάθεση Μπεκατώρου

Η 21χρονη πλέον, κατέθεσε τις πιέσεις που δεχόταν από τον κατηγορούμενο, αλλά και τους εκβιασμούς του, προκειμένου να μην μιλήσει σε κανέναν. Μάλιστα, μία ημέρα αφότου κατέθεσε η Σοφία Μπεκατώρου και έγινε γνωστό ότι και άλλη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας βιάστηκε, ο 38χρονος της έστειλε μήνυμα, προσπαθώντας να την πείσει ότι τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους δεν ήταν έκνομα.

Πηγή: iefimerida.gr

Πηγή: www.startmediacorfu.gr