Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα Κούγιας: Ουδεμία σχέση ο γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας με το έγκλημα στη...

Κούγιας: Ουδεμία σχέση ο γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας με το έγκλημα στη Ζάκυνθο

18

Ανακοίνωση εξέδωσε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και τονίζει πως ο γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα στη Ζάκυνθο.

Παράλληλα κάνει γνωστό πως ο πελάτης του έχει δώσει εντολή να κατατεθούν μηνύσεις σε όσους τον έχουν εμπλέξει σε αυτή την υπόθεση και δημοσιοποίησαν τα στοιχεία του.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Στο δικηγορικό μας γραφείο και ειδικά στον επικεφαλής του, κο Αλέξιο Κούγια, εδόθη εντολή από τον κ. Μ.Λ. γόνο παγκοσμίως γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε όλα τα ΜΜΕ που δημοσιοποίησαν το ονοματεπώνυμό του, συσχετίζοντάς το με το γνωστό έγκλημα της ανθρωποκτονίας εις βάρος γυναίκας στη Ζάκυνθο στις 9/6/2020.

Το πρώτο, το οποίο μας εδόθη εντολή να δημοσιοποιήσουμε είναι ότι ο κ. Μ.Λ. ουδεμία σχέση έχει μ’ αυτήν την υπόθεση και δεν γνωρίζει εκτός του προσώπου ενός υπαλλήλου του κανένα εκ των προσώπων, που φέρονται ως συμμετέχοντες, σ’ αυτό το έγκλημα.

Η ανάμειξη του ονόματός του έγινε από αυθαίρετα συμπεράσματα του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ, τα οποία συμπεριέλαβαν στο διαβιβαστικό έγγραφο προς τον τακτικό Ανακριτή Ζακύνθου και η εντολή, την οποίαν έχουμε λάβει, είναι να στραφούμε ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων, εναντίον και οιουδήποτε αστυνομικού, ανεξαρτήτως βαθμού, ο οποίος τόλμησε με τόση επιπολαιότητα να συσχετίσει την προσωπικότητα του κ. Μ.Λ. μ’ αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Πηγή: https://www.kefaloniapress.gr/ellada/article/380707/koygias-oydemia-schesi-o-gonos-gnostis-efoplistikis-oikogeneias-me-to-egklima-sti-zakyntho/