Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα ΠΟΡΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ : Αυτό είναι ότι απέμεινε μετά 2,5 μήνες απο έργο...

ΠΟΡΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ : Αυτό είναι ότι απέμεινε μετά 2,5 μήνες απο έργο 20.000 ευρώ!

110

  Μπορεί ο κ. Αλέξανδρος Μοσχονάς να έχει παραδώσει πλέον την προεδρία του Λιμενικού Ταμείου στον κ. Μιχάλη Μοσχονά και να ο ίδιος να είναι απλό μέλος του διοικητικού συμβουλίου,όμως  τα έργα του ορατά και αόρατα θα απασχολούν για πολύ ακόμα τους δημότες όλης της Κεφαλονιάς.

Στις  15/4/2019 ο Αλ. Μοσχονάς ως πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου εν μεσω προεκλογικής περιόδου για τις δημοτικές εκλογές συνέχιζε τα έργα μέχρι τελικής παραδόσεως!  Ένα από αυτά τα έργα είναι και το έργο στο «πορτο».. Ένα έργο 20.000 ευρώ (το οποίο πάει πακέτο με ένα άλλο 2.900 ευρώ για βάψιμο στα κάγκελα) , και το οποίο έργο των 20.000 ευρώ συμπεριλάμβανε τις εξής εργασίες όπως βλέπετε στην τεχνική μελέτη.

Εγινε η απευθείας ανάθεση βεβαίως βεβαίως, ήταν βλέπετε τόσο επείγον το θέμα που είχε στουπίρει όλο το Ληξούρι,

πληρώθηκε και ο εργολάβος με ταχύτητα φωτός στις 08/08/2019.

και σήμερα 18 Νοέμβρη 2019 , δυομιση μήνες μετά την παραλαβή του έργου και την διαβεβαίωση με υπογραφές αρμοδίων υπαλλήλων ότι το εργο είναι τέλειο, το έργο έγινε φύλλο και φτερό στην προχθεσινή όστρια ! Και να πεις ότι έγινε καμιά θύελλα..  Ένα αεράκι φύσηξε και το πήρε και το σήκωσε!!

Αυτό είναι ότι απέμεινε απο το εργο των 20.000 ευρώ!  Αόρατο τωρα και αυτό!  Περνάνε οι Ληξουριώτες και κουνάνε το κεφάλι του με το χάλι του!

Θα ασχοληθεί με το θέμα ο νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου? μήπως ο δημαρχος Ληξουρίου ? Η αντιπολίτευση ίσως??? Κάποιος βρε αδελφέ με απλό φιλότιμο για το πως προστατεύεται το δημόσιο χρήμα!

Ληξουριώτης Περιπατητής

Πηγή: https://www.kefaloniapress.gr/2019/11/18/porto-lixoyri-ayto-einai-oti-apemeine-meta-2-5-mines-apo-ergo-20-000-eyro/