Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα Στέλιος Κερασίδης : 7χρονος βιρτουόζος πιανίστας συνθέτει το “βαλς της απομόνωσης” (video)

Στέλιος Κερασίδης : 7χρονος βιρτουόζος πιανίστας συνθέτει το “βαλς της απομόνωσης” (video)

42

Έμπνευση από τις δύσκολες ημέρες που όλοι διανύουμε, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έλαβε ο 7χρονος πιανίστας, Στέλιος Κερασίδης, ο οποίος έχει κερδίσει πολλά βραβεία στη μουσική σκηνή και έχει διακριθεί για το ταλέντο του παρά τη μικρή ηλικία του.

Ο 7χρονος συνέθεσε το “βαλς της απομόνωσης”, αντλώντας έμπνευση από τις πρωτόγνωρες στιγμές, τις οποίες βιώνουμε. Η μελωδία του έχει κερδίσει περισσότερα από 60.000 views στο YouTube από την περασμένη εβδομάδα οπότε και αναρτήθηκε το σχετικό βίντεο.

Όπως λέει ο ίδιος, “μένω κι εγώ στο σπίτι αυτές τις ημέρες. Ας κάνουμε λίγη υπομονή και σύντομα θα βγαίνουμε έξω για να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα”. Ο 7χρονος μάλιστα, αφιερώνει αυτό το κομμάτι σε όλους όσοι έχουν πληγεί και περνούν δύσκολες στιγμές απομονωμένοι από την πανδημία του κορονοϊού. Με αυτόν τον τρόπο στέλνει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης σε όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, που βρίσκονται αναγκαστικά κλεισμένοι σπίτι, αντιμέτωποι με τη νέα πραγματικότητα.

Πηγή: https://www.kefaloniapress.gr/ellada/article/278855/stelios-kerasidis-7chronos-virtoyozos-pianistas-synthetei-to-quot-vals-tis-apomonosis-quot-video/