Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα Θεσσαλονίκη: Γυναίκα καταγγέλλει γνωστό ογκολόγο για εξαπάτηση

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα καταγγέλλει γνωστό ογκολόγο για εξαπάτηση

16
0

Γνωστό ογκολόγο στο Θεαγένειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης κατήγγειλε γυναίκα για εξαπάτηση της ίδιας και του συζύγου της, ο οποίος είναι καρκινοπαθής. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, Μεταξούλα Βασιλείου, ο γιατρός ισχυρίστηκε στο ζευγάρι ότι δήθεν θα έφερνε ένα φάρμακαπό τις ΗΠΑ.

Μάς ζήτησε να βάλουμε τα χρήματα στον προσωπικό του λογαριασμό

Ο γιατρός, σύμφωνα με την καταγγελία, παρακολουθούσε το σύζυγό της τα τελευταία τρία χρόνια. «Ο σύζυγός μου διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα. Αφαιρέσαμε όλον τον αριστερό πνεύμονα και από τότε κάνει συνεχώς μεταστάσεις. Η τελευταία μετάσταση ήταν στον οισοφάγο τον Απρίλιο και τότε μας είπε για αυτό το φάρμακο που κυκλοφορεί στην Αμερική και αν θέλουμε να το παραγγείλουμε μέσω φαρμακευτικής. Θα μεσολαβούσε ο ίδιος και θα κόστιζε 10.000 ευρώ. Μας είπε πως στην Ελλάδα το φάρμακο θα ερχόταν σε 3 με 4 μήνες αλλά θα είναι μάλλον αργά… Μας ζήτησε να βάλουμε τα 10.000 ευρώ στον δικό του λογαριασμό και μέσα σε μια μέρα, γιατί θα έληγε η προθεσμία για την προμήθεια του φαρμάκου» είπε η κ. Βασιλείου στον ΑΝΤ1.

Η ίδια ανέφερε ακόμα ότι από τότε το ζευγάρι περίμενε να έρθει το φάρμακο, ενώ ο σύζυγός της, παράλληλα, έκανε χημειοθεραπείες. Ο γιατρός, ωστόσο, τους έδινε διάφορες δικαιολογίες για την καθυστέρηση.

Πηγή: https://www.kefaloniapress.gr/ellada/article/483766/thessaloniki-gynaika-kataggellei-gnosto-ogkologo-gia-exapatisi/

Προηγούμενο άρθροΑσπρόπυργος: Κινηματογραφική ληστεία επιχειρηματία – Του πήραν 100.000 ευρώ, 30 λίρες και το έσκασαν με το πολυτελές αυτοκίνητό του
Επόμενο άρθροΗ Εκκίνηση για το ΓΝΚ