Αυλωνίτης: Ζητά σύσκεψη υπό το Νικολούζο για τα απορρίμματα

35

Ο νέος βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ με κείμενό του στο facebook καλεί το Δήμαρχο Κ. Νικολούζο να συγκαλέσει άμεσα σύσκεψη υπό την προεδρία του, με τους νεοεκλεγέντες δημάρχους και βουλευτές για να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα με τα απορρίμματα.

Το κείμενο Αυλωνίτη

Παραίνεση και απαίτηση.

Πριν ακόμη αναλάβω τα καθήκοντα μου ως βουλευτής της Κέρκυρας και των νησιών μας θεωρώ καθήκον και υποχρέωση μου να καταστήσω σαφές ότι η κατάσταση στη Κέρκυρα λόγω της μη αποκομιδής των απορριμμάτων τείνει να λάβει διαστάσεις εκρηκτικές. Η Κέρκυρα βρίσκεται μπροστά στο μέγιστο κίνδυνο επανάληψης της κατάστασης του θέρους του 2018. Ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και η δυσφήμηση του νησιού, μεσούσης της τουριστικής περιόδου, απαιτούν την άμεση αντίδραση όλων.
Ζητώ από τον Δήμαρχο Κέρκυρας να συγκαλέσει άμεσα κοινή σύσκεψη , υπό την προεδρία του , των νεοεκλεγέντων δημάρχων και των νεοεκλεγέντων βουλευτών και όσων υπηρεσιακών παραγόντων θεωρεί χρήσιμη την παρουσία τους έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί ΑΜΕΣΑ η κατάσταση με τον συντονισμό όλων και σύμφωνα με την αρμοδιότητα καθενός..
Δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό και δικαιολογίες .
Ελπίζω στην ανταπόκριση όλων.

Πηγή: https://www.corfupress.com/cp/2019/07/%ce%b1%cf%85%ce%bb%cf%89%ce%bd%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ac-%cf%83%cf%8d%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%cf%85%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%8d/