Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Δ.Μπιάγκης: Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικών

Δ.Μπιάγκης: Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικών

31
0
ӕƇԇӇ ŐɊIчӠŐőٔǓǓ ԇӠБυđϕ ʁɠԙ͠Ջŕԙ͠ԏՠʉ́ˠÉ`ԏ͠ԏՑɓ̏ (EUROKINISSI/ʏ͔QɍǓ ÉّÏӠEUROKINISS)

Ανακοίνωση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ Δημήτρη Μπιάγκη για την παγκόσμια ημέρα των ναυτικών. Στην ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων αναφέρει:

Με αφορμή της σημερινή παγκόσμια ημέρα των ναυτικών, ο Υπεύθυνος Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής, Βουλευτής Κέρκυρας, κ. Δημήτρης Μπιάγκης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Αδιαμφισβήτητα, ο βασικότερος συντελεστής της μακρόχρονης παράδοσης και επιτυχίας της ελληνικής ναυτιλίας, είναι το ανθρώπινο δυναμικό της και κυρίως οι ναυτικοί μας, οι αξιωματικοί και τα κατώτερα πληρώματα. Όλους τους ναυτικούς, εν ενεργεία και απόμαχους, τιμούμε σήμερα, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη και το θαυμασμό μας, αλλά και τη διαρκή μας δέσμευση για υποστήριξη των αναγκών και προοπτικών της ναυτικής εκπαίδευσης και του ναυτικού επαγγέλματος. Καλές θάλασσες σε όλους.»

Πηγή: www.startmediacorfu.gr

Προηγούμενο άρθροΤα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης χαρακτικής “Βάσω Κατράκη πραγματοποιήθηκαν στην Πινακοθήκη του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας
Επόμενο άρθροΗ Κέρκυρα σε αφίξεις πάνω από Σαντορίνη, Μύκονο και Σκιάθο! Σχεδόν 2 εκατ. ταξιδιώτες αναμένονται στην Ελλάδα τις επόμενες δύο εβδομάδες