Δικηγορικός Κέρκυρας: Ξεκινά το 3ο SUMMER LAW SCHOOL

41

Σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, ώρα 20:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, στο Δικαστικό Μέγαρο Κέρκυρας, (1ο όροφο), ξεκινά το 3o SUMMER LAW SCHOOL ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2019.
Μετά τη Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί ομιλία του ομότιμου καθηγητή της Νομικής Σχολής Αθηνών Βασίλειου Χριστιανού με θέμα « Δυσλειτουργικά αποτελέσματα της προστασίας του καταναλωτή στην ΕΕ»». Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση, προσφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας.
Η ομιλία είναι ανοικτή στο κοινό.
Το 3ο Summer School 2018 επί θεμάτων δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνδιοργανώνεται στην Κέρκυρα από τις 22 έως τις 27 Ιουλίου2019 με συνδιοργανωτές τον Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας, τον Σύλλογο αποφοίτων Ευρωπαϊκού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών (ELMAA) και το Εργαστήριο Νομικής Οικονομικής Πολιτικής και Τεχνικής Μετάφρασης (ΕΝΟΠΟΤΕΜ) του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Συμμετέχουν 40 νέοι δικηγόροι από όλη την Ελλάδα και απόφοιτοι του Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Οι διδάσκοντες εργάζονται ως δικαστές και υπάλληλοι στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε πανεπιστήμια της Ευρώπης και σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: https://www.kerkyrasimera.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%ad%cf%81%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ac-%cf%84%ce%bf-3%ce%bf-summer-law-school/