Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Έναρξη εμβολιασμού σήμερα στους Παξούς

Έναρξη εμβολιασμού σήμερα στους Παξούς

40

Σήμερα Δευτέρα ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Παξών. Η ιατρική και νοσηλευτική ομάδα του Κέντρου Υγείας Παξών βρίσκεται υπ’ ατμόν προκειμένου να εμβολιάσει  τους κατοίκους της ηλικιακής ομάδας άνω των 60.

Έτσι ολοκληρώνεται ο συνολικός εμβολιασμός των κατοίκων των νησιών του Νομού της Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νησιών.

Η ιατρική ομάδα των Παξών είναι άριστα εκπαιδευμένη και κοντά στους πολίτες για ό,τι και να προκύψει και είμαι σίγουρη ότι θα φέρουν εις πέρας, με την απαιτούμενη ευαισθησία, το project που θα δώσει ελευθερία, σιγουριά και ασφάλεια στους κατοίκους των Παξών.

Η ευαισθησία των κατοίκων είναι τέτοια, όπου εκατοντάδες κάτοικοι της ηλικίας 60 και άνω, έχουν συμπληρώσει το απαιτούμενο έγγραφο ενδιαφέροντος προκειμένου να εμβολιαστούν, βοηθώντας έτσι, την εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης και εξάλειψης του ιού

Η πρώτη φάση λοιπόν, ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες  με τους Παξούς ενώ σε τρεις εβδομάδες το εγχείρημα των εμβολιασμών θα επαναληφθεί σε Διαπόντια και Παξούς με την δεύτερη δόση του εμβολιασμού τους.

Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένη διότι όλο το εγχείρημα σε ελάχιστες ώρες οργανώθηκε, και ολοκληρώνεται χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενώ όσον αφορά στην ιατρική διαδικασία, λειτούργησε σαν ρολόι, χάριν στην άρτια εκπαίδευση και εμπειρία όλων των εμπλεκομένων, λαμβανομένου υπόψη και των δύσκολων συνθηκών που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές περιοχές, υπό τις οποίες λειτούργησε άψογα το Κέντρο Υγείας, καθώς είχε να αντιμετωπίσει και έκτακτα περιστατικά, πλην των εμβολιασμών.

Και πάλι τους συγχαίρω και δηλώνω  πάντα πως θα βρίσκομαι στο πλευρό τους σε ό,τι θεωρούν χρήσιμο ότι μπορώ να τους παράσχω.

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑ

Υπεύθυνη Τομέα Υγείας ΔΕΕΠ Κέρκυρας

Ορθοπεδικός

Πηγή: www.startmediacorfu.gr