Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Ενιαίος Φορέας: Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης

Ενιαίος Φορέας: Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης

34

Τις αποφάσεις της πρόσφατης ΓΣ που πραγματοποίησε δημοσιοποίησε ο Ενιαίος Κερκυραικός, Τουριστικός, Εμπορικός και Επαγγελματικός Φορέας.
Αναλυτικά:
Τρεις είναι οι αποφάσεις της Συνέλευσης :
1. Αλλαγή της στάσης των οργανωμένων δυνάμεων των Εμπόρων και των λοιπών απέναντι σε κάθε έναν που υποβαθμίζει την ζωή μας και την επαγγελματική μας δραστηριότητα καθώς και την αξιοπρέπεια μας. Αυτό θα γίνει με ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ.
2. Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ των παραγωγικών δυνάμεων της Κέρκυρας (επαγγελματιών και εργαζομένων) και την μεταφορά της ΠΙΕΣΗΣ στο κέντρο λήψης των αποφάσεων που προσπαθεί να υποβαθμίσει την Ζωή μας.

3. Δημιουργήθηκε ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ εκλεκτών Συναδέλφων που θα επιληφθεί όλων των υποθέσεων του ΤΙΜΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.
Επίσης το ΔΣ δέχτηκε την παραίτηση του εκπροσώπου τύπου του συλλόγου Στέφανου Δημουλή, ευχαριστώντας τον για την μέχρι τώρα προσπάθεια του. Ο κύριος Δημουλής θα προσφέρει ενεργά στον σύλλογο ως μέλος.

Παράλληλα έγινε και ανανέωση του ΔΣ και η νέα διάταξη είναι ως εξής:
• Πρόεδρος: Παντελής Γιαννούλης
• Αντιπρόεδρος: Κόκκαλης Χρήστος
• Γραμματέας: Βαρότσης Μάριος
• Ταμίας: Κότσης Αλέξανδρος
• Μέλος : Λιτσαρδόπουλος Αλέξανδρος
• Μέλος : Δημουλής Στέφανος
• Μέλος : Ζηνιάτης Αρτέμης- Ιωάννης.

«Ευχαριστούμε τους εθελοντές που βοήθησαν στην προετοιμασία και διεξαγωγή με αρτιότητα της Εκδήλωσης. Τέλος τους δεκάδες εκπροσώπους Σωματείων,Συλλόγων και ομοσπονδιών των επαγγελματιών και των εργαζομένων καθώς και τριτοβαθμίων οργάνων που πήραν τον λόγο και εξέφρασαν τις απόψεις τους και τις ενέργειες-παραστάσεις που έχουν προβεί και πραγματοποιήσει κυρίως προς την Κυβέρνηση»., αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα

Πηγή: www.kerkyrasimera.gr