Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Επίσκεψη της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, στο Γενικό Νοσοκομείο...

Επίσκεψη της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

76

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

Το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας επισκέφθηκε, το πρωί της Τρίτης, η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, συνοδευόμενη από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού  της «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑΚάθε νησί ψηλά».

Η κα Κράτσα στη συνάντησή της με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Φοίβο Κακαβίτσα, ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Νοσοκομείου, την κατάσταση του τεχνολογικού και ιατρικού του εξοπλισμού, καθώς και των σχεδίων της διοίκησης για την αποκατάσταση και χρήση των κτηρίων κυριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Ακολούθως η υποψήφια Περιφερειάρχης, επισκέφθηκε όλα τα τμήματα διοίκησης, των τεχνικών υπηρεσιών, καθώς και όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου.

Η επικεφαλής του Συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!Κάθε νησί ψηλά», και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και με πολίτες που συνάντησαν στα ιατρεία εκτάκτων περιστατικών του Νοσοκομείου.

«Είναι τραγική η έλλειψη προσωπικού στο Νοσοκομείο μας, σε όλα τα επίπεδα, είτε πρόκειται για ιατρικό, είτε για νοσηλευτικό, είτε για διοικητικό και τεχνικό προσωπικό. Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, διότι παρότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους εργαζομένους, την ίδια ώρα δεν είναι εφικτό να καλυφτούν οι ανάγκες ούτε των μόνιμων κατοίκων του νησιού μας, αλλά ούτε και των επισκεπτών και τουριστών της Κέρκυρας.

Πηγή: https://www.startmediacorfu.gr/kerkyra-eidhseis/episkepsi-tis-ypopsifias-periferiarchi-ionion-nison-rodi-kratsa-tsagkaropoulou-sto-geniko-nosokomio-kerkyras/