Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Επιστολή Αυλωνίτη προς Αρχιεπίσκοπο Κερκύρας, Ζακύνθου Κεφαλλονιάς Γεώργιο Δ. Αλτουβά για την...

Επιστολή Αυλωνίτη προς Αρχιεπίσκοπο Κερκύρας, Ζακύνθου Κεφαλλονιάς Γεώργιο Δ. Αλτουβά για την εκλογή του και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων

29

Επιστολή απέστειλε ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης προς τον Νεοεκλεγέντα Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Κερκύρας, Ζακύνθου – Κεφαλληνίας Πανοσιολογιότατο Γεώργιο Δ. Αλτουβά για την εκλογή του και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

 

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής :

 

«ΠΡΟΣ

Πανοσιολογιότατο Γεώργιο Δ. Αλτουβά
Νεοεκλεγέντα Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Κερκύρας, Ζακύνθου – Κεφαλληνίας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την παρούσα επιστολή σας εκφράζω τις θερμότερές μου ευχές για την ευόδωση των νέων καθηκόντων σας, διαδεχόμενος στην ιεραρχία της Καθολικής Εκκλησίας στην Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, ένα δραστήριο άνθρωπο και ένα φωτισμένο ποιμενάρχη όπως είναι ο Αρχιεπίσκοπος Ιωάννης Σπιτέρης.

Η εκλογή σας στο ύπατο αξίωμα του Αρχιεπισκόπου αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία  εγκαινίασης μιας συστηματικής επικοινωνίας, αλλά και γέφυρας στενότερης και πιο δημιουργικής συνεργασίας, όπως φρονώ βαθύτατα πως πρέπει να υφίσταται μεταξύ της επίσημης ελληνικής Πολιτείας και της Καθολικής Εκκλησίας ανά την επικράτεια.

Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκομαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επικοινωνία και συνεννόηση άμα τη αναλήψει της θέσεώς σας.

Πηγή: www.startmediacorfu.gr