Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Επιστολή Γκίκα σε Γεραπετρίτη και Σταϊκούρα: ” Να καταβληθεί κάθε προσπαθεια ώστε...

Επιστολή Γκίκα σε Γεραπετρίτη και Σταϊκούρα: ” Να καταβληθεί κάθε προσπαθεια ώστε να παραμείνει ανοιχτή η Alpha Bank στην Αχαράβη”

63
0

Να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να παραμείνει ανοιχτό το κατάστημα της Alpha Bank στην Αχαράβη ζητάει με επιστολή του προς τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, ο βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Επιστολή προς τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, απέστειλε χθες ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, ζητώντας να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την διατήρηση του υποκαταστήματος της ALPHA BANK στην Αχαράβη.

Στην επιστολή του ο Βουλευτής αναφέρει ότι πρόκειται για το μοναδικό τραπεζικό κατάστημα της Βόρειας Κέρκυρας, το οποίο λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια, έχοντας συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Σημείωσε ότι στην Βόρεια Κέρκυρα λειτουργούν χιλιάδες επιχειρήσεις, ενώ υπάρχουν περισσότερες από 40.000 κλίνες.

Ο Στέφανος Γκίκας έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι το ενδεχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος θα αναγκάσει τους κατοίκους της περιοχής να μεταβαίνουν στην Πόλη της Κέρκυρας, η οποία απέχει 36 χλμ από την Αχαράβη. Τόνισε επίσης ότι οι περίπου 5.000 από τους 18.000 μόνιμους κατοίκους της Βόρειας Κέρκυρας είναι συνταξιούχοι, οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Ο κ. Γκίκας ζήτησε από τους Υπουργούς να καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να διατηρηθεί το υποκατάστημα της ALPHA BANK, τονίζοντας ότι είναι κρίσιμο για την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων της Βόρειας Κέρκυρας, που είναι μία νησιωτική περιοχή που αναπτύσσεται ραγδαία. Επεσήμανε, τέλος, ότι το υποκατάστημα εξυπηρετεί και τα Διαπόντια Νησιά, τα οποία αποτελούν το βορειοδυτικό σύνορο της Πατρίδας μας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή: www.startmediacorfu.gr

Προηγούμενο άρθροΚέρκυρα: Στο κτήριο “Γιαλλινά” η Μερόπη Υδραίου
Επόμενο άρθροΓενικές οδηγίες απο την ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ για την κακοκαιρία