Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Γράφει η Λένα Σιμάτη | Και το Πάσχα ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ! –...

Γράφει η Λένα Σιμάτη | Και το Πάσχα ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ! – Αυστηροποίηση των μέτρων

40

Με τις φράσεις «η μάχη συνεχίζεται και πρέπει να προστατεύσουμε την ύπαιθρο», ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ,  ανακοίνωσε ενόψει του Πάσχα, αυστηροποίηση των μέτρων και διπλασσιασμό του προστίμου για άσκοπη μετακίνηση.

Η μάχη με ιό που πολλοί τον έχουν αποκαλέσει αόρατο εχθρό συνεχίζεται. Η μάχη είναι δύσκολη με ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους άλλοι να νοσούν και οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για την υγεία μας .

Σε κανέναν δεν αρέσει το γεγονός ότι θα κάνουμε Πάσχα στο σπίτι ειδικά εμάς εδώ στην Κέρκυρα που η γιορτή αυτή είναι ξεχωριστή.

Αυτό το διάστημα είναι κρίσιμο δεν το λέω εγώ το λένε καθημερινά οι ειδικοί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μείνουμε στο σπίτι μας και να μην κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις.

Να τηρούμε τα μέτρα και να είμαστε προσεχτικοί . Τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμα. Το πότε θα τελειώσει θα το πουν οι ειδικοί . Μπορεί αυτό το Πάσχα να είναι διαφορετικό όμως οφείλουμε να τηρήσουμε τα μέτρα για την υγεία τη δικής μας και των υπόλοιπων συμπολιτών μας .

ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ !

Υπομονή και μην ξεχνάτε την αυστηροποίηση των μέτρων !

Αυτή τη μάχη πρέπει όλοι μαζί να την κερδίσουμε !

Πηγή: www.startmediacorfu.gr