Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Γράφει ο Κυριάκος Μάνεσης – “Τα μυστήρια της προκήρυξης ΠΙΝ”

Γράφει ο Κυριάκος Μάνεσης – “Τα μυστήρια της προκήρυξης ΠΙΝ”

55

Στις 27 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΙΝ η πρόσληψη 22 ατόμων για κάλυψη εκτάκτων αναγκών covid στην Π.Ε Κέρκυρας. Οι θέσεις αφορούσαν 9 ΠΕ , 7 ΔΕ και οι υπόλοιπες ΤΕ και ΥΕ. Η προκήρυξη δεν αναρτήθηκε ποτέ στη Διαύγεια γι’ αυτό δεν έχει αριθμό σχετικής δημοσίευσης (ΑΔΑ) όπως επιβάλλεται παρά μόνο αριθμό πρωτοκόλλου της ΠΙΝ “Οίκοθεν”. Στις 25 Φεβρουαρίου αναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση της Περιφερειάρχη Ρόδης Κράτσα με την οποία προσλαμβάνονται τα 22 άτομα με σύμβαση 8 μηνών για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών Covid αλλά δεν έγινε το ίδιο και στην ιστοσελίδα της ΠΙΝ όπου έχει ευρεία δημοσιότητα για να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι. Γιατί άραγε; Βγάλτε τα τώρα αν δεν έχετε κάτι να κρύψετε αλλιώς θα τα μάθει διαφορετικά η κοινή γνώμη.

Υ.Γ.: H προκήρυξη δεν ανέφερε καθόλου τον τρόπο μοριοδότησης, δε ζητούσε ανεργία παρά μόνο ταυτότητα, πτυχίο, γνώση υπολογιστών και βιογραφικό.

Η προθεσμία υποβολής της αίτησης ήταν ουσιαστικά 2ήμερη γιατί μέσα έπεφτε Σαββατοκύριακο. Ένα μήνα μετά δημοσιεύθηκαν τα ονόματα των επιλεχθέντων, χωρίς κάποια αξιολογικά στοιχεία και μόνο στην αχανή Διαύγεια χωρίς σχετική ανάρτηση στην δημοφιλή ιστοσελίδα της Περιφέρειας μέχρι και σήμερα. Διαψεύστε με αν κάνω λάθος να επανορθώσω.

Πηγή: www.startmediacorfu.gr