Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Γράφει ο Μίλτος Βασιλείου | Η Κέρκυρα είναι εδώ

Γράφει ο Μίλτος Βασιλείου | Η Κέρκυρα είναι εδώ

48

Επιτέλους !!! Βλέπαμε αυτά τα συγκλονιστικά νυκτερινά πάρτι σε Μύκονο, Σαντορίνη και άλλα νησιά και σκύβαμε το κεφάλι…Είχαμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας, είχαμε λουφάξει … Είναι δυνατόν η ένδοξη Κέρκυρα να μην έχει να επιδείξει μία αντίστοιχη δραστηριότητα, μία αντίστοιχη συνάθροιση… Καλά, εντάξει… Κάθε βράδυ στη Σπιανάδα, στη Ευγενίου Βουλγάρεως γίνεται της @@@τάνας αλλά δεν είναι μεγέθη αυτά για συναγωνισμό… Ωσπου να !!! Στην Δασιά, δύο άξιοι αλλοδαποί σήκωσαν ψηλά την σημαία του αγώνα οργανώνοντας ένα …

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν μας τιμάει το γεγονός, ότι οι οργανωτές του πάρτι είναι ξένοι… Δεν βρέθηκε κανένας Κερκυραίος να υψώσει τη γροθιά του !!!

Τέλος πάντων… Τώρα κανείς δεν μπορεί να μας αγνοήσει, να μας περιφρονήσει !!! Είμαστε και εμείς παρόντες στον διαγωνισμό @@@@κίας… Και μπορεί οι δύο πρωτοπόροι αλλοδαποί να συνελήφθησαν αλλά το σύνθημά μας πρέπει να είναι: δύο στο χώμα, χιλιάδες στον αγώνα !!!

Στην ΦΑΙΑΚΙΑ έχει πέσει οργασμός προετοιμασίας για δυναμική διαδήλωση συμπαράστασης στους δύο πρωτοπόρους…

Εχουμε βέβαια έτοιμα πανώ, που γράφουν: “ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ… ” για να μην καθυστερούμε και συμπληρώνουμε το υπόλοιπο κατά περίπτωση.

ΥΓ. Στα σοβαρά τώρα!!! Κερκυραίος επιχειρηματίας εστίασης προχώρησε σε γνωστοποίηση της επιμόλυνσής του από κορονοϊό μέσα από προσωπική ανάρτηση… Ειδοποίησε όλους όσους έχει έλθει σε επαφή και φυσικά τον συνεταίρο του…Φρόντισε για τον έλεγχο όλου του προσωπικού του και για το αναγκαίο προσωρινό κλείσιμο και απολύμανση του χώρου… Μόνον έπαινος κι ευχές για γρήγορη αρνητικοποίηση… Μακάρι χωρίς νόσηση… Μπράβο!!! Ο συμπολίτης μας γεμίζει αισιοδοξία για το είδος μας…

Πηγή: www.startmediacorfu.gr