Αρχική Ειδήσεις Κέρκυρα Η ΔΕΕΠ Κέρκυρας για την επίσκεψη του Υπουργού Χάρη Θεοχάρη

Η ΔΕΕΠ Κέρκυρας για την επίσκεψη του Υπουργού Χάρη Θεοχάρη

29

Την Κέρκυρα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχαρης. Επίσκεψη συμβολική, αλλά και ουσιαστική, αφού σήμερα είναι η ημέρα που ξεκινούν οι πτήσεις από το εξωτερικό προς τα Ελληνικά αεροδρόμια.

Ο κ. Θεοχαρης προκάλεσε ευρεία σύσκεψη φορέων του τουρισμού και των επαγγελματιών της Κέρκυρας στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας.

Στην σύσκεψη αυτή παρευρέθησαν επίσης ο Βουλευτης Κερκυρας κ. Στεφανος Γκικας, η Δημαρχος κεντρικής Κερκυρας και Διαποντιων Νήσων κ. Μεροπη Υδραίου, η Προεδρος του ΕΟΤ κ. Αντζελα Γκερεκου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Νίκος Μουζακίτης, οι Αντιπεριφερειαρχες κ. Μελιτα Ανδριωτη, Αλέξανδρος Αλεξάκης και κ. Κωστας Ζορμπας, ο Προεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Δημητρης Καλουδης, ενώ την ΔΕΕΠ Κέρκυρας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της κ. Γιάννης Κοντος και ο υπεύθυνος Τομέα Τουρισμού κ. Στεφανος Δημουλης.

Στην σύσκεψη ακούστηκαν ερωτήματα, ενδιαφέρουσες απόψεις, προτάσεις, αλλά εκφράστηκε και η αγωνία των επαγγελματιών και των εργαζομενων στον τουρισμό για τη σαιζόν που διανύουμε και την έλλειψη ρευστότητας στην τοπική αγορά. Μεγάλη επίσης συζήτηση έγινε για τα υγειονομικά πρωτόκολλα, την τήρηση τους και τα εν γενεί μέτρα ασφαλείας. 

Ο κ. Θεοχαρης εγγυήθηκε τέλος ότι το Υπουργείο Τουρισμού θα είναι κοντά στην Κέρκυρα και στους φορείς της για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, ώστε να επιλύεται άμεσα και αποτελεσματικά.

Πηγή: www.startmediacorfu.gr